Humberto Tan vraagt Tino Martin naar drugs: ‘Waar doel je nu op?’

Humberto Tan heeft volkszanger Tino Martin gisterenavond in zijn talkshow gevraagd naar het gebruik van drank en drugs. “Ik heb sowieso niets nodig in de zin van… Waar doel je op?”

Tino Martin en Humberto Tan © RTL

Ondanks de talloze beelden waarop Tino Martin laveloos op het podium staat, ontkende hij lange tijd een probleem te hebben met maat houden. Die ontkenningen bleken weinig waard, want in zijn eigen Videoland-docu bekent hij alsnog af en toe een dronken tor te zijn. En wie weet wat er allemaal nog meer in gaat…

‘Soms een l*l’

Het werd gisterenavond aangestipt in de talkshow van Humberto Tan. “Hoe ga jij ermee om, Tino? Ook bij jou, hè, kwam best wel veel kritiek. In je documentaire is je vriendin ook best hard tegen je. ‘Je bent soms een l*l.’”

Tino beaamt: “Ja, dat is ook zo. In mijn docu ben ik duidelijk geweest over het feit dat ik fouten heb gemaakt en dat ik niet een, twee of drie, maar tweehonderd keer mijn hoofd heb gestoten. Tegelijkertijd vraag ik me dan ook af of dat erg is, zolang je maar leert.”

Drank en drugs

Humberto noemt het beestje vervolgens bij de naam. “Dat geldt ook bij jou, hè? Het gaat over drank, drugs.”

Tino: “Ja, ja. Het gaat al een hele tijd goed. Ik ben niet het type dat gaat roepen: ‘Het overkomt me nooit meer’, want ik ben 39 en laatst vroeg iemand mij ook in een interview: ‘Zal het vanaf nu dan nooit meer een keer misgaan?’ Nou, ik ben 39, wat denk je zelf? Denk je dat ik vanaf nu foutloos door het leven ga? Dat lijkt me niet.”

‘Heb je dat nodig?’

Humberto: “Heb je het nodig voor je creativiteit?”

Vraagt hij hier nou of Tino moet snuiven om creatief te kunnen zijn? Tino schrikt: “Nee, nee. Maar ik heb sowieso niets nodig in de zin van… Ik weet niet waar je op doelt?”

Humberto: “Nee, nee, maar of je… Ik bedoel: een drankje…”

Niet nodig

Dat heeft hij in elk geval niet nodig, aldus Tino. “Nee, dat heb ik niet nodig voor mijn creativiteit. Ik ben gewoon een gezelligheidsdier en vroeger ging ik al wel eens feesten voor ik moest werken. Dat is heel simpel: dat is niet zo handig, maar dat is wel verleden tijd.”

Hij besluit: “Het is niet dat ik het nodig heb.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen