Humberto Tan krijgt reprimande: ‘Stop met gehuil over Eva Jinek’

Humberto Tan wekt enige ergernis over zijn beklag dat hij geen babyfoto’s heeft gekregen van collega Eva Jinek. “Dit is gewoon huilen in het openbaar. Dat doe je niet op televisie.”

Eva Jinek en Humberto Tan © RTL, SBS

Er komen steeds meer signalen naar buiten dat Eva Jinek een oncollegiale vrouw is. Althans, veel van haar RTL 4-collega’s voelen zich totaal niet gezien door de presentatrice. Zelfs nu ze bij de zender vertrekt, hebben haar meest directe collega’s niet eens een normaal belletje van haar gehad. Een appje kunnen ze krijgen. Hooguit.

Geen babyfoto’s

Over die houding van Eva is wat ergernis. Roelof Hemmen voelt zich behoorlijk aan de kant gezet en Humberto Tan vindt het jammer dat hij in tegenstelling tot anderen geen babyfoto’s heeft gekregen van de presentatrice.

Mediajournalist Mark Koster ergert zich eraan. “Eva Jinek is bevallen en nou zie ik in allerlei RTL-programma’s op haar tijdstip mensen zeggen van: ‘Ja, ik ben eigenlijk niet op de hoogte gehouden van haar zwangerschap. Van haar bevalling en ook dat ze hier zomaar wegging.’ Humberto was ook een beetje beledigd dat hij geen appje kreeg of niet gebeld was.”

Openbaar gehuil

Mark vertelt in de podcast De Juice Show dat hij dat soort geklaag niet begrijpt. “Ook Roelof Hemmen, haar sidekick, zei: ‘Ik heb alleen een appje gehad.'”

Co-host Yvonne Coldeweijer: “Er waren wel andere mensen die dan foto’s hadden ontvangen van de baby.”

Mark: “Ja, er werkt een hele leuke redactrice die natuurlijk goed met haar is en dat wel kreeg. Dat mag ook toch? Iemand die je leuk vindt. Wat vind jij daarvan? Ik zou het niet erg vinden als je dat niet aan mij stuurt. Dan zou ik hier niet gaan lopen huilen van: ‘Oh belachelijk.’ Wat vind jij van het openbare gehuil op de tv?”

Punani

Yvonne, die zwanger is, vindt het ook gedoe om niets. “Nou weet je, ik heb het nog nooit meegemaakt, maar ik kan me voorstellen dat op het moment dat er een alien uit je punani komt, dat het niet on top of mind is aan wie ik als eerste denk. Misschien aan je best friends of iemand die je nog net gisteravond succes heeft gewenst. Weet je wel, zo.

Mark: “Maar dat dat op RTL…”

Yvonne: “Het is net alsof ze niet op een kinderfeestje mocht komen!”

Heel zeikerig

Mark vindt dat Humberto en Roelof moeten stoppen met klagen. “Ja, maar het is toch vrij bijzonder dat je in een serieuze talkshow, of nou ja, ook wel met entertainment, prima, maar dat die mensen zich dat aan ons vertellen. Of ben ik nou heel zeikerig?”

Yvonne: “Nou nee, sorry. Dat is het laatste waar Eva Jinek zich druk om heeft gemaakt, denk ik. Die heeft net gebaard. Laat die meid met rust.”

Mark: “Ik hou van Eva Jinek en al had ze het aan niemand vertelt, het is idioot dat ze erover praten, vind ik.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

RTL 4-collega's klagen over de onpersoonlijke Eva Jinek. Terecht of huilie-huilie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen