Humberto Tan heeft geen babyfoto’s gekregen van Eva Jinek

Humberto Tan heeft geen babyfoto’s gekregen van zijn collega Eva Jinek. Hij trekt zijn wenkbrauwen op als tafelgast Coks Donders die wél blijkt te hebben gehad. “Jammer!”

Humberto Tan en COks Donders © RTL

Je kunt je afvragen wat er precies mis is gegaan, maar één ding staat als een paal boven water: Eva Jinek is ondanks haar vier jaar bij de zender nooit echt een RTL 4-gezicht geworden. Ze had haar talkshowcollega’s niet eens ingelicht over haar naderende terugkeer naar de NPO. Ze schijnt pissig te zijn dat ze haar redactie met hen moest delen.

Babynieuws

Eva maakte gisteren op Instagram bekend dat ze zondag is bevallen van haar dochtertje. “Ons eigen zondagskind is er! Op 3 september is ze geboren: Salo Leonora Van der Voorn. Onbeschrijfelijk lief, we willen haar allemaal opvreten.”

Ondanks de interne strubbelingen besloot Humberto Tan gisteren om zijn uitzending ermee te openen. “We gaan eerst naar het nieuws. Collega Eva Jinek is bevallen van haar tweede kindje. Op Instagram schrijft ze: ‘Ons eigen zondagskind.’ Op 3 september is ze geboren. ‘Onbeschrijflijk lief, we willen haar allemaal opvreten.’ Ah!”

Coks kent Eva

Dan richt Humberto zich tot zijn tafelgast Coks Donders, historicus en amerikanist. “Namens ons allemaal, Eva, gefeliciteerd. Ik denk jij, Coks, ook wel. Jij hebt met haar gewerkt heel veel en heel lang.”

Coks beaamt: “Zeker. Ja, nee, absoluut. En alle baby’s zijn lief, maar op het moment dat een heel lieve collega ook nog geboorte geeft aan zo’n lieve baby… Ja, wij zaten ook allemaal op een roze wolk. Ik heb al meer foto’s gezien. Het klopt allemaal. Zo lief.”

‘Niets gehad’

Dan bekent Humberto dat hij in tegenstelling tot Coks helemaal niets heeft gehoord van Eva. “O, ja? Ik dan weer niet. Jammer.”

Het zoveelste bewijs dat Eva bij RTL 4 wel collega’s had, maar er eigenlijk totáál niet naar omkeek. Eén meevaller: ze zal waarschijnlijk geen uitnodiging meer krijgen voor de aankomende kerstborrel van RTL.

Patty lyrisch

RTL Boulevard, dat geen goede band heeft met Eva, had gisteren een kort slotitem over het babynieuws. Shownieuws pakte er wél groot mee uit in de opening. Daar deed Patty Brard ontzettend hysterisch. “Ze is bevallen van een prachtig meisje. Echt een práchtig meisje. Het is een beeldige foto van een heerlijk meisje in een heerlijk dekentje.”

Het geslacht van Eva’s kindje is al die tijd geheim gebleven. “Haar grote broer Pax van 5 wist het ook”, weet Patty. “Maar hij is net zo goed in z’n mond dichthouden als Eva over d’r contracten, denk ik, dus dat heeft hij van mama. Hij heeft echt niks gezegd! Ik had mijn mond al voorbijgepraat bij de eerste echo!”

Instagram

De Instagram-post van Eva:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eva Jinek blijkt totaal geen band te hebben met de andere RTL-talkshowhosts. Heeft Peter van der Vorst gefaald?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen