Fleur Agema vindt WNL heel flauw: ‘Waarom Lilian Marijnissen?!’

Fleur Agema vindt het heel erg vaag dat niet zij, maar Lilian Marijnissen vanochtend in de ochtendshow van NPO 1 zat. “Wat flauw. Dit gaat over tien (!) door mij aangevraagde debatten!”

Fleur Agema en Lilian Marijnissen © WNL

SP-leider Lilian Marijnissen kreeg vanochtend in WNL’s Goedemorgen Nederland uitgebreid de ruimte om te praten over de ouderenzorg. Ze is tegen bezuinigingen op verpleeghuizen en eist een beter salaris voor zorgverleners. PVV-Kamerlid Fleur Agema vraagt zich af waarom zij geen uitnodiging heeft gekregen van de ‘vrolijk rechtse’ omroep.

Fleur baalt van WNL

Fleur vindt het teleurstellend. “Wat flauw, WNL. We debatteren vandaag in de kamer over de ouderenzorg op basis van 10 (!) door mij aangevraagde debatten en vanmorgen zat Marijnissen bij jullie hierover in de studio terwijl ze al vijf jaar geen zorgwoordvoerder meer is en ook het debat niet doet 🤷🏼‍♀️”, schrijft ze op X.

Vervolgens deelt Fleur de tien door haar aangevraagde debatten, onder meer over bezuinigingen op de ouderenzorg, verpleeghuizen en het stilvallen van de bouw van ouderenwoningen.

‘Heel erg frusterend’

De achterban van Fleur begrijpt haar frustratie volledig. “Het is zo superfrustrerend om elke keer te zien hoe u wordt afgeserveerd regelmatig. Dit terwijl u in mijn beleving een geweldige politica bent met hart voor de medemens”, zegt ene mevrouw Diana.

Volgens Roy is het een gevalletje eigen schuld dikke bult. “Je partijleider noemt journalisten tuig van de richel en nu ga jij klagen dat diezelfde journalisten je niet uitnodigen?”

X

De X-post van Fleur:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen