Dries Roelvink deelt compliment uit aan Yvonne Coldeweijer: ‘Knap’

Yvonne Coldeweijer heeft niet alleen maar haters in de wereld van de BN’ers. Vlak na Frans Bauer deelt nu ook Dries Roelvink een compliment uit aan de 36-jarige juicekoningin.

Dries Roelvink en Yvonne Coldeweijer © Instagram, YouTube

Terwijl Heleen van Royen, Samantha Steenwijk en Rachel Hazes samen ten strijde trekken tégen juicekanalen zoals die van Yvonne Coldeweijer, zijn er ook bekende Nederlanders die er prima mee kunnen leven. Steeds meer BN’ers zien het gewoon als de roddelbladen van deze tijd en Miljuschka Witzenhausen is de juicekanalen zelfs dankbaar.

‘Wat denk je zelf?’

Volkszanger Frans Bauer heeft recentelijk een flink compliment uitgedeeld aan Yvonne: “Superknap, meisje is eigenlijk Privé, Story, Weekend, alles in een. Heeft een eigen kledingwinkel, doet dat goed. Dan denk ik: als ik jouw vader zou zijn, zou ik trots zijn op wat je hebt bereikt. Op die manier zou ik er dan ook naar kunnen kijken.”

En ook Dries Roelvink blijkt ontzettend mild als het gaat om de juicediva uit Muiden. Hij wordt door weekblad Weekend gevraagd naar Yvonne’s uitspraken over de trouw van zijn zoon Dave Roelvink. “Dave is een dj met boekingen in clubs in het buitenland. Wat denk je zelf? Er gaan helaas echt wel dingen over hem rond”, heeft ze over hem gezegd.

Dries reageert

Wat vindt Dries van zo’n uitspraak? “Geruchten zeggen mij niks. Ik heb Dave in drie jaar enorm zien veranderen. Vooral omdat hij niet meer drinkt – en als hij niet meer drinkt, komen er bij hem ook geen drugs bij en gaat ‘ie niet nachten aan de haal. Daar komt nog bij dat hij constant met die kleine jongen van ze aan het rondsjouwen is.”

Dave is echt een leuke vader, vindt Dries. “Ik geloof niet dat hij zijn gezin op het spel zou zetten om een keer vreemd te gaan. Ik kan me dat niet voorstellen.”

‘Heel erg knap’

Dries neemt het Yvonne niet kwalijk. “Kijk, je weet hoe Yvonne is, ze gooit een balletje op en hoopt op reacties, dat is nu eenmaal haar ding.”

Hij besluit: “Ik vind het heel knap hoe ze zichzelf in de markt heeft gezet en haar eigen weg probeert te vinden – en dat lukt haar ook nog vaak.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dries Roelvink accepteert het verschijnsel Yvonne Coldeweijer. Slim?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen