Connie Witteman pleit voor herstelbetalingen aan Marco Borsato

Connie Witteman vindt het een grove schande dat er pas na twee jaar duidelijkheid komt over het wel of niet vervolgen van Marco Borsato. “Wie gaat deze schade betalen?”

Connie Witteman, Marco Borsato en Leontine Ruiters © RTL, Instagram

Marco Borsato is al twee jaar uit de roulatie en dat betekent natuurlijk dat hij miljoenen en miljoenen euro’s is misgelopen. Na twee jaar lijkt het Openbaar Ministerie nu eindelijk klaar om een beslissing te nemen over de vervolging van de zanger: moet hij wel of niet voor de rechter verschijnen vanwege een zedendelict?

Italiaanse afkomst

Wat een schánde dat dit allemaal zo lang duurt, zegt Connie Witteman. Zij ontploft in een reactie op Instagram. “Ik kan zeggen dat ik Marco al heel lang goed ken en dat ik van de beschuldigingen tot nu toe niets geloof tot het tegendeel bewezen is!”

Hoe kent zij Marco dan? “Ik ken Marco als een geweldige, integere, lieve emotionele man met het hart op de goede plek! Deze man is van Italiaanse afkomst, daarmee wil ik zeggen dat de mensen daar zeer warm hartig zijn zonder dubbelzinnige gedachten!”

Naar de klote

Zo’n Italiaanse, aanrakerige man moet je niet wegzetten als een viezerik, vindt Connie. “Het blijft schandalig dat zo’n grote artiest en geweldige vader en man zó naar de klote is geholpen!!”

Het is volgens haar ook verbijsterend hoe weinig BN’ers zich uitspreken voor de rehabilitatie van Marco. “Ik vraag mij af waar al zijn ‘vrienden’ zijn en zich zo stilhouden tot hij is gevrijwaard van de smet die op over hen is heen gestrooid… Waar zitten al die ‘goeie’ vrienden dan??”

Herstelbetalingen

Connie stipt tot slot ook aan dat Marco ongelooflijk veel geld is misgelopen door deze zaak. En aangezien deze zaak waarschijnlijk voor altijd aan hem zal blijven kleven, zal hij in de toekomst ook nog veel geld mislopen.

Moeten er herstelbetalingen komen? Connie vindt van wel. “Het is de hoogste tijd om op te staan en verder met zijn leven en carrière door te gaan! Wie gaat deze emotionele schade en ook voor hun hele gezin herstellen en betalen? Amen. 🙏”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Marco Borsato herstelbetalingen moet krijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen