Beau niet blij met RTL 4: ‘Er moet wél iemand op plek Eva Jinek!’

Beau van Erven Dorens is niet blij met de beslissing van Peter van der Vorst om vooralsnog geen vervanging te regelen voor Eva Jinek. “Ik zou het fijn vinden als er een vrouw bij komt.”

Beau van Erven Dorens en Peter van der Vorst © SBS 6

Eva Jinek laat drie mannelijke collega’s achter op de late avond van RTL 4 nu ze terugkeert naar de publieke omroep: Beau van Erven Dorens, Humberto Tan en Renze Klamer. Zowel Beau als Humberto hebben aangegeven niet te veel weken meer dagelijkse televisie te willen maken en Renze wil wél, maar hij heeft weer niet genoeg charisma.

Beau wil vervanger

Vooralsnog kiest Peter van der Vorst, de grote tv-baas van RTL, er echter voor om Eva níet te vervangen en dat betekent automatisch dat de mannen vaker dagelijks de buis op moeten. En daar lijkt in elk geval Beau niet zo blij mee. Hij zegt tegen Shownieuws: “Ik zou het fijn vinden als er een vrouw bij komt.”

Beau moet sowieso nog altijd wennen aan zijn rol als talkshowhost. “Ik ga straks zelf weer de talkshow doen, overnemen van Humberto. Daar heb ik ook heel veel zin in, want dan zijn de verkiezingen en dan moet ik natuurlijk een beetje de Eva Jinek uithangen. Nou, daar trapt natuurlijk niemand in. Hahaha!”

Leonie misschien?

Ook andere RTL-sterren opperen voor de camera van Shownieuws een vrouwelijke opvolger voor Eva. De diversiteit van RTL 4 wankelt door haar vertrek. “Ik vind Leonie echt een superaanwinst, dus dat zou een goede kunnen zijn”, aldus Bridget Maasland. En collega Art Rooijakkers: “Leonie ter Braak?”

Leonie zelf: “Ahh, dat ga ik helemaal niet roepen, mijn beste vriend!”

Knappe met krullen

Bridget heeft nog een tip. “Er is nog een vrouw die het leuk vindt, maar nou weet ik niet hoe ze heet. Die hele knappe. Met die krullen. Nou, wat supersuf. Ik kan er gewoon in een keer niet opkomen.”

Na een tijdje keert ze terug naar de Shownieuws-ploeg: “Ik weet de naam. Merel Westrik mag ook van mij. Ja, ja.”

Ruben Nicolai: “Monica Geuze. Bam. Monica Geuze. Gewoon naar voren schuiven. Bij alles.”

Niemand nodig

Gerard Joling denkt dat er geen vervanger nodig is voor Eva. “Ik denk dat ze op dit moment helemaal iemand nodig hebben.”

Renze ziet zijn kans schoon en houdt zich op de vlakte: “Of en wanneer er nog iemand bij komt, ik weet het niet.”

Peter van der Vorst blijft bij zijn besluit: “Op dit moment zijn we niet bezig om die plek op te vullen. We hebben drie fantastische mannen. Humberto, Beau en Renze. Die doen het fantastisch en daar zijn we gewoon heel blij mee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Beau, Humberto en Renze: een droomteam?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen