Aran Bade krijgt pak rammel van Jan Slagter: ‘Wie bén jij eigenlijk?’

Aran Bade krijgt een pak rammel van Jan Slagter, die parttime in opspraak geraakte BN’ers verdedigt. De baas van Omroep MAX vindt de RTL Boulevard-ster overmoedig. “Wie bén jij?”

Aran Bade en Jan Slagter © RTL

Het stoort Aran Bade een beetje dat Matthijs van Nieuwkerk zijn grote sorry-interview aan de krant heeft gegeven, en dus niet op televisie. De verslaggever van RTL Boulevard vindt dat de presentator alsnog een tv-interview moet geven, omdat je hem dan in de ogen kunt kijken en beter de emoties kunt waarnemen.

Arno Bade

Jan Slagter vindt het goed dat Matthijs een sorry-interview heeft gegeven, maar vindt dat hij zelf de vrijheid moet hebben om voor het medium te kiezen dat het best bij hem past. “Sommige mensen zeggen nu: ‘Ik wil hem in de ogen kunnen kijken.’ Wat een onzin”, briest hij in de talkshow Renze op Zondag.

Gastheer Renze Klamer: “Een tv-interview.”

Jan: “Ja. Dat zei die meneer van RTL Boulevard. Arno ehh…”

Renze: “Aran Bade, denk ik.”

‘Wie bén jij?’

Ja, Jan bedoelt Aran. Hij vindt dat de verslaggever een te grote broek aantrekt. “Wie bén je? Ik heb hem in de ogen gekeken en als je dit leest objectief, dan kun je alleen maar zeggen: hij is diep door het stof gegaan, is dichtbij zichzelf gebleven en heeft geen verwijten gedaan naar andere mensen.”

Matthijs heeft het gewoon allemaal prima gedaan, vindt Jan. “Volgens mij was dit een heel eerlijk interview en als ik mensen hoor zeggen van: ‘Ja, maar die foto’s erbij!’ Ik weet één ding: ik heb veelvuldig contact gehad met Matthijs de afgelopen maanden en die foto hadden ze nooit kunnen nemen zes, zeven, acht maanden geleden.”

Pr-stunt

Het is tegenwoordig een heel andere man, aldus Jan. “En nu is hij… Ja, opgelucht dat hij het heeft kunnen doen. Mensen zeggen ook: ‘Het is een pr-stunt’, als je er cynisch naar kijkt.”

En ook dat is onzin, besluit de omroepbobo. “Ik weet zeker dat wat hij daar zegt, dat hij dat voor honderd procent meent.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Trekt Aran Bade een te grote broek aan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen