Andre Hazes jr. gebasht: ‘Carrière zit klem en dat interieur? Lelijk!’

Het gaat rap bergafwaarts met de carrière van André Hazes jr. nu hij niet meer in de schappen ligt bij de sapwinkel van Yvonne Coldeweijer. Hij adverteert nu voor woonwinkels en energiedrankjes.

André Hazes jr. © Instagram

De grote sterren van ons land, denk aan iemand als Anouk, hebben het helemaal niet nodig om allemaal gesponsorde dingetjes te plaatsen op Instagram. Zij verkoopt binnen een kwartier twee keer de Ziggo Dome uit. André Hazes jr. daarentegen zit na een half jaar nog steeds met enorm veel lege stoelen bij zijn Ahoy-concert.

Geen smaak

Het lijkt erop dat André een beetje een lager wal is geraakt. Hij begint nu zelfs allerlei advertenties op Instagram te plaatsen voor woonwinkels en energiedrankjes. “Samen met Puuur Interiors heb ik meubels samengesteld en mogen maken die precies het gevoel geven waar ik gelukkig van word”, staat er dan bij (zie onderstaand).

De volkszanger laat vervolgens vier fotootjes zien van een nogal zielloos interieur vol kale muren, beigetinten en standaardopstellingen. “Dit is verre van sjiek. Interieur van iemand die wel wat te besteden heeft, maar geen smaak. En dan heeft-ie nog wel een interieurbedrijf ingeschakeld”, zegt de bekende X-influencer Mies.

Bejaardenwoning

Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, vindt het er allemaal nogal treurig uitzien. “Hartstikke leuke bejaardenwoning.”

Mevrouw Ira: “Ik zie veel spaanplaat met coating en naadloos visgraat.”

Als iemand opmerkt dat dit ‘helemaal vtwonen-proof is’, corrigeert Mies direct: “Kwantum.”

Ter decoratie heeft André wat reisboeken in zijn televisiekast gezet. Die ‘literatuur’ kost bij elkaar 1.050 euro, heeft een onderzoeksjournalist van GeenStijl berekend.

Wat is er aan de hand?

De grote vraag is: wat is er aan de hand met André? Dankzij Yvonne Coldeweijer was hij lange tijd by far de meest besproken ster van Nederland, maar nu moet hij rondkomen met het plaatsen van allerlei gesponsorde Instagram-posts. “Het is een beetje klaar met André jr.”, schrijft ze op haar kanaal.

Ze vervolgt: “Zijn nieuwe muziek slaat niet aan, niemand wil naar z’n show, mensen vinden Monique niet meer leuk. Volgens mij komt er ook niet zoveel meer binnen financieel, dus misschien beter voor hem om zich aan te sluiten bij de rechtszaak van Rox tegen zijn moeder. Dan heeft ie tenminste binnenkort nog wat centjes.”

Monique geflopt

Met zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg gaat het ook al niet lekker. Die kondigde groots een samenwerking met een of andere kledingwinkel aan, maar daar horen we niets meer van.

Het juicekanaal Juice Channel: “Die is geflopt zoals bijna alle samenwerkingen die Monique aan gaat met bedrijven. Het is sneu maar het lijkt allemaal niet an te slaan net zoals bij André. Die twee doen de laatste tijd zo hun best om iets te laten lukken. Maar mensen zijn moe van ze.”

Interieur

Het interieur van André:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zien we André Hazes jr. binnen nu en drie maanden reclame maken voor HelloFresh?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen