‘Rachel Hazes neemt zelfs gesprekken met eigen kinderen op’

Rachel Hazes is voor de roddelmedia the gift that keeps on giving. Nu dreigt ze weer met het op straat gooien van de Nino-tapes. “Die vrouw neemt zelfs gesprekken met haar eigen kinderen op!”

Roxeanne, Rachel en André Hazes jr. © AvroTros, SBS 6

Wat zorgt Rachel Hazes in deze nieuwsluwe zomer weer voor een spektakel: ze heeft echt een héle berg sleaze and dirt over Boulevard-boef Nino Wilkes op straat gegooid. De zoon van Rossana Kluivert blijkt 70 duizend euro van Rachel te hebben verdonkeremaand in de tijd dat hij nog haar management deed. Weliswaar terugbetaald, maar waar is die sorry?

Rachel dreigt met tapes

Rachel eist excuses en heeft een heel publicitair circus opgetuigd om die poenschurk aan de schandpaal te nagelen. En dat lukt haar goed: zelfs haar grootste critici erkennen dat het erop lijkt dat die Nino geen zuivere koffie is. Hij heeft nu ietwat hooghartig gereageerd op de wraakactie van Rachel en daarom dreigt ze nu alsnóg aangifte te doen.

Volgens Shownieuws-toga Natacha Harlequin lijkt het erop dat Rachel al met een advocaat gesproken heeft, want ze vindt die dreigpost van de Hazes-kassajuffrouw goed onderbouwd overkomen. Rachel zegt onder meer over geheime geluidsopnames te beschikken die ze gemaakt heeft van gesprekken met Nino en zijn familie. “Waarin hij alles bekent!”

‘Ze neemt alles op!’

Natuurlijk mag die Nino blij zijn dat Rachel geen aangifte van heeft gedaan van zijn bijzondere transacties, maar die Hazes-tante is met haar geheime opnameapparatuur natuurlijk zo link als een looien deur. En volgens anonieme insiders op internet staat deze actie van de kettingrokende luistervink niet op zichzelf.

Yvonne Coldeweijer wijst op een mysterieuze reactie onder een post van Shownieuws. Ene Bikkelpieter5 zegt: “Na het oplossen van een zakelijk conflict wordt dit beschouwd als een privéaangelegenheid. De jongen had zelf al ontslag genomen, maar bij de kapper in Amsterdam hoorde ik dat het contact tussen Rachel en Rossana niet was verbroken.”

Uren aan opnames

Rachel heeft ‘meerdere valse accounts’ op internet, zegt Bikkelpieter5. “En neemt gesprekken op met haar zoon Dre. Rossana heeft kennelijk via iemand anders ontdekt dat dit bij haar gebeurde. Ze neemt vaak gesprekken op en heeft vele uren aan opnames, zelfs van momenten met Roxeanne en Dre in goede tijden met de kinderen.”

Huh?! Zit Rachel nou haar onderonsjes met haar eigen kinderen te tapen? “Zelfs de kinderen zijn hiervan op de hoogte. Ze schrijft ook dergelijke berichten in de media, zowel alleen als samen met haar vriendinnen.”

Wat zegt Yvonne?

Yvonne zegt dat dit klopt. “Ik heb dit nagevraagd bij mijn spionnen en het klopt dat Rachel een drang heeft om altijd alles op te nemen en dat haar kinderen dat ook weten. Ze vertrouwt niks of niemand en is zeer achterdochtig van aard.”

De opnameapparatuur van Rachel staat momenteel overigens al een tijdje onaangetast in de kast. Haar kinderen bellen helaas niet meer.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes zou zelfs gesprekken met haar eigen kinderen opnemen. Ziek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen