Johan Derksen helemaal lijp van B&B Vol Liefde: ‘Kom op, jongens’

Johan Derksen wordt echt helemaal lijp van al die types in de RTL 4-megahit B&B Vol Liefde. “Dan denk ik wel eens: waarom doen mensen dat? Ik vind dat zó vernederend.”

B&B Vol Liefde en Johan Derksen © RTL

Het kan niemand zijn ontgaan dat B&B Vol Liefde momenteel de grootste tv-zomerhit van Nederland is, ná De Slimste Mens. De datingshow op RTL 4 houdt de gemoederen bezig en er lijkt meer gecast op aparte karakters dan ooit tevoren. Het is daardoor wel een beetje een rariteitenkabinet, zegt Johan Derksen in gesprek met De Oranjezomer.

‘Zó vernederend’

Johan kan er niet omheen. “Mijn vrouw kijkt altijd naar ehh… Ik weet niet hoe dat heet, maar dan gaan de vrouwen en mannen naar zo’n bed & breakfast. B&B Vol Liefde, ja. Die kijkt er altijd naar, dus daar krijg ik nu af en toe wat van mee. Dan denk ik wel eens: waarom doen mensen dat?”

Die kandidaten kunnen op geen enkel begrip van Johan rekenen. “Ik vind dat zó vernederend. Al zou ik nooit van mijn leven nog een vrouw krijgen, ik zou niet naar een mevrouw in het buitenland bij een B&B gaan en dan dansen met d’r, naakt in een tobbe gaan zitten met d’r, bloot gaan zonnen op een grasveld met d’r, schreeuwen, schreeuw je uit.”

‘Kom op, jongens!’

Het is heel vreemd dat mensen zo losgaan op de nationale televisie, vindt Johan. “Ik zie het allemaal aan en dan denk ik: kom op, jongens, kom op. En die tv maakt er genadeloos gebruik van, hè?”

Voor tv-makers is het smullen, begrijpt Johan. “Zonder gêne zenden ze al die onzin uit. Maar als ik erin zou zitten, zou ik nooit meer naar de Albert Heijn durven. Je schaamt je toch kapot?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat B&B Vol Liefde moet oppassen dat het niet te veel een rariteitenkabinet wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen