Hart-ster Marlayne Sahupala (52) live op tv verrast: wordt ze te oud?

Marlayne Sahupala werd gisterenavond tijdens de live-uitzending van Hart van Nederland verrast door haar collega Sandra Schuurhof: ze zit al twintig jaar bij SBS 6. Wordt ze nu te oud?

Marlayne Sahupala © SBS 6

Er is volgens Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, een groot gebrek aan tv-vrouwen op leeftijd. Het geestige is dat uitgerekend haar oom John de Mol mede oorzaak is van het probleem: hij gaf in 2019 onomwonden en live op zender toe dat vrouwen op televisie nou eenmaal een ‘houdbaarheidsdatum‘ hebben.

Marlayne verrast

Het gebeurde in De Wereld Draait Door, waar John werd aangesproken op het ontslag van een aantal Hart-vrouwen op leeftijd. Zijn uitspraken leverden felle kritiek op, bijvoorbeeld van Beau van Erven Dorens: “Je moet er toch somber over zijn? Dat je op zo’n manier aan de kant wordt gezet. Dat iemand zegt: ‘Jij bent te oud, jij moet weg.’”

Moet Marlayne Sahupala zich nu ook zorgen maken? Zij werd gisteren live in de uitzending van Hart van Nederland verrast met het feit dat ze al twintig jaar bij SBS 6 werkt. Hopelijk zat John niet te kijken, want hoe oud moet die vrouw dan eigenlijk wel niet zijn? Nou, 52 jaar. Of, volgens de berekeningen van John, 86…

Even kort stilstaan

Sandra Schuurhof zette de uitzending heel even stil: “Ik wil toch even kort stilstaan bij deze bijzondere dag, want jij, Marlayne, presenteert vandaag precies twintig jaar Hart van Nederland. Je bent twintig jaar bij SBS en kijk eens wat een guppie je toen was! Ik zeg: cheers, schat, op nog vele, vele mooie jaren bij Hart!”

Marlayne daarop: “Dankjewel!”

Vrezen voor John

De grote vraag is: wanneer ziet John dit terug? En hoe lang duurt het dan nog voordat Marlayne moet wieberen? Of is ze niet bang dat bij haar hetzelfde gebeurt als bij al die andere Hart-vrouwen?

Nee, zei Marlayne onlangs in de Party. “Nee, daar ben ik niet bang voor. Ik werd in juli 52, maar ik heb niet het idee dat er zoiets aan de hand is. En als dat wel zo is, dan is het zo. Kijk: je moet denk ik ook niet ergens willen zijn waar je niet gewenst bent om welke reden dan ook. Maar dat gevoel heb ik helemaal niet.”

Stationvoice

Marlayne zou het echt heel onverwacht vinden als ze eruit moet bij Talpa. “Ik coach ook jonge talenten voor Talpa en ben de stationvoice van Talpa, dus ik spreek alle promo’s in.”

Nee, Marlayne denkt nog wel even te mogen blijven. “Ik ben er ook niet mee bezig, eerlijk gezegd. Ik vind het geen topic.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het terecht vinden als Marlayne Sahupala (52) vanwege haar leeftijd van de buis moet van John de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen