‘Gordon zit er vreselijk doorheen? Hij loopt stralend door Mykonos!’

Gordon stelt dat Evert Santegoeds een verwoestende impact heeft gehad op zijn leven, maar volgens de Privé-baas is dat een schromelijke overdrijving. “Hij is nu weer op Mykonos!”

Gordon en Evert Santegoeds © RTL, SBS

Evert Santegoeds vindt het een gotspe dat hem wordt toegedicht dat hij het hele leven van Gordon overhoop heeft gehaald. De tv-miljonair heeft aangifte gedaan van smaad en laster, maar het Openbaar Ministerie gaat daar niet in mee en benadrukt dat Evert gewoon een journalist is. Nu is Goor ook boos op het OM en begint hij een artikel 12-procedure.

Goor in Griekenland

Het geloof in zijn eigen gelijk is zó groot dat Gordon waarschijnlijk niet in de gaten heeft dat zijn imago alleen nog maar verder down the drain gaat. Zelfs zijn bondgenoot John van den Heuvel heeft Gordon op de nationale televisie getipt om in te gaan op de uitnodiging van Evert om gewoon een kop koffie met elkaar te drinken.

De heren kwamen elkaar laatst bijna tegen bij Milkshake, maar daar is het bij gebleven. Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden vraagt Evert in de podcast Strikt Privé: “Ben jij Gordon nog ergens tegengekomen op een feestje?”

Evert: “Nee, dan had ik naar Griekenland gemoeten!”

Op pad op Mykonos

Gordon is nu op pad op Mykonos, weet Evert. “Het exclusieve vakantie-eiland, het prachtige eiland met die stad met al die smalle straatjes. Ja, daar kan hij goed doorheen. Ik zag foto’s en hij is flink afgevallen. Hij ziet er goed uit, stralend, dus ik ben wel enigszins gerustgesteld.”

Hij vervolgt cynisch: “Iemand die bij de politie zit te vertellen dat hij er helemaal doorheen zit, dat hij echt geen leven meer heeft… Nou, voor zo iemand ziet hij er erg goed uit.”

Geen zorgen

Jordi: “Dus we hoeven ons geen zorgen te maken over Gordon. Ook niet over jou.”

Evert: “Wat een goed begin van de week. Heerlijk, hè?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon in dit dossier óóit een rechter aan zijn zijde krijgt, hoe lang hij ook doorprocedeert?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen