Gordon wekt onbegrip bij Tim Klijn: ‘Waarom maak je je zo druk?’

Gordon wekt met zijn aangifte tegen Evert Santegoeds onbegrip bij zijn vroegere radiocollega Tim Klijn. Hij vindt dat de tv-miljonair zich niet zo druk moet maken om een artikel in Privé.

Tim Klijn en Gordon © 538, William Rutten

De aangifte die Gordon heeft gedaan tegen Evert Santegoeds wordt vooralsnog niet in behandeling genomen door het Openbaar Ministerie. De afzwaaiend SBS 6-ster is boos om het interview dat Evert voor zijn tijdschrift Privé heeft afgenomen bij zijn ex-verloofde Gavin Rozario en wil hem nu veroordeeld krijgen.

‘Klaar met Gordon?’

Zelfs zijn goede vriend John van den Heuvel tipt Gordon om dit niet door te zetten. Radio 538-sidekick Rick Romijn vraagt zijn collega’s op de radio: “Zijn jullie klaar met Gordon?”

Sidekick Niels van Baarlen daarop: “Nee hoor. Ik kan altijd heel hard om hem lachen.”

Tim Klijn, de opvolger van Edwin Evers, is minder enthousiast: “Ehh, ja, mwah. Ik gun hem het allerbeste, maar ik denk dat hij zich hier niet zo druk om had moeten maken.”

‘Je weet dit!’

Gordon heeft het zelf uitgelokt, vindt Tim. “Je weet dit. Hij was de eerste die deelde met de hele wereld dat hij een nieuwe vriend had en dat huwelijksaanzoek is door drie camera’s geregistreerd!”

Hij vervolgt: “Hij heeft continu met die Gavin de publiciteit gezocht en op het moment dat het uitgaat, dan krijg je hem ook nog een keer om je oren. Dan had hij het een beetje in het geniep moeten doen. Hij had het rustig uit kunnen zoeken.”

Op een podium

Niels heeft er gemengde gevoelens over. “Gordon heeft berichtjes gestuurd naar die Gavin en vervolgens gaat die dat doorsturen naar Santegoeds.”

Tim vindt dat Gordon zijn liefdesleven privé moet houden als hij niet wil dat het besproken wordt. “Omdat die Gavin dankzij Gordon ook een soort bekende Nederlander is geworden. Hij had hem zó op een podium gezet! Ik denk dat het daar ook een beetje fout is gegaan, maar goed, dat is mijn mening.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon is naar eigen zeggen blij dat hij vertrekt bij Talpa. Denkt u dat RTL 4 zin in hem heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen