Frans Duijts’ ego nodigt Shownieuws uit bij ophalen nieuwe Ferrari

Zal het portier groot genoeg zijn voor zijn ego? Frans Duijts heeft een nieuwe patserbak en iedereen moet en zal het weten. Sterker nog: hij heeft zelfs een cameraploeg van Shownieuws gebeld.

Frans Duijts © SBS

Het narcisme van BN’ers kent geen grenzen en al die applaudisserende figuren in programma’s als Shownieuws zien het niet eens meer. Wát een gejubel gisteren aan de desk van die rubriek over Frans Duijts die zijn nieuwste patserbak ophaalt. Hij mag doen met zijn geld wat hij wil, maar dan mag de kijker het ook blóedordinair vinden hoe hij dat etaleert.

Patser Frans

Frans hoort bij de groep van meest pocherige sterren. Bij rappertypes als Boef en Lil Kleine hoort dat er een beetje bij, maar onze volkszanger Frans associëren we eerder met een bouwvakkersdecolleté dan een Ferrari. Hij trekt zich er echter niets van aan: na de felle kritiek op zijn vorige patserbak, heeft hij nu een nieuwe, rode variant.

Je kunt een auto even gezellig gaan ophalen met je vrouw, of je kunt er een hele cameraploeg van Shownieuws bij uitnodigen. Frans en zijn ego kozen voor de laatste optie: 556 duizend mensen waren er gisteren getuige van. En dan janken als volgende maand de autosleuteltjes uit zijn villa worden gejat.

Weinig geslapen

Zo’n autootje maakt Frans hartstikke emo. “Ik heb weinig geslapen moet ik eerlijk zeggen. Als je nu aan een jonge jongen of een kind vraagt van: ‘Joh, wat is de ultieme auto?’, dan wil iedereen een Ferrari hebben. Ik heb gelukkig al de kans gehad zeg maar om in een mooie sportauto te rijden, supergaaf, maar Ferrari is natuurlijk wel een dingetje.”

Van alle goede dingen die je kunt doen met een overschot aan liquide middelen, kiest Frans de meest egocentrische. Geweldig, vindt Shownieuws-toga Natacha Harlequin het. “Ik vind het mooi als mensen dat willen en dat uiteindelijk bereiken op een legale manier… Toch mooi? Ik vind het leuk, hij straalt en dat vind ik leuk om te zien.”

Jongensdroom

Patty Brard kraakte Frans en zijn vorige patserbak genadeloos af, maar haar bestie Dyantha Brooks vindt het allemaal wel jubelwaardig. Zij zegt: “Hij straalt echt, hij geniet hiervan.”

Collega Bart Ettekoven: “Enorm. Het is een jongensdroom, maar ook een slimme investering. Hij koopt zo’n auto en na een jaar gaat hij deze waarschijnlijk ook verkopen en dan maakt hij er weer winst op.”

Leontine van Moorsel: “Nou, dat geloof ik niet. Maak je daar winst op? Normaal gesproken als je een garage uitrijdt, dan is je auto toch al minder waard?”

LaFerrari Spider

Die wielerjuffrouw snapt er volgens Bart niets van. “Voor dit soort auto’s geldt dat niet, dat is echt waar. Deze auto was geloof ik een half miljoen en op een gegeven moment hoopt hij zijn droomauto van 2,5 of 3 miljoen te kunnen kopen, de LaFerrari Spider. Er was vorige keer wel heel veel gedoe dat hij een beetje aan het pochen was met zijn auto.”

Dyantha: “Dit is natuurlijk heel on-Nederlands.”

Bart: “En tegelijkertijd: als je het eerlijk hebt verdiend en je er trots op bent…’

‘Heerlijk!!!’

Leontine: “Ja, dat vind ik ook.”

Dyantha: “Lekker vieren, toch.”

Natacha: “Als hij daarvan houdt, mag die man? Ik bedoel: ja. Prima!”

Dyantha: “Heerlijk!’

Ohhhwwww, héérlijk!!! Fantastisch!!!! Alle BN’ers in de polonaise!!!! YES!!!!

Ferrari

Frans en zijn egobak:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u waarom Frans Duijts per se wil dat alle Shownieuws-kijkers zien dat hij een Ferrari krijgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen