André en Mo inderdaad met zoontje op Story-cover: ‘Bekokstoofd’

André Hazes jr. en Monique Westenberg staan inderdaad met hun zoontje op de Story-cover. De lezer ziet hoe ze hand in hand met hem naar zijn nieuwe school lopen. “Dit is bekokstoofd!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Videoland

De bekende paparazzo Edwin Smulders was maandag al gespot bij de nieuwe school van het zoontje van André Hazes jr. en Monique Westenberg. En inderdaad: het drietal staat vandaag op de cover van de nieuwste Story. Heel even werd er nog schande van gesproken dat Edwin daar in de bosjes lag, maar de foto’s verraden dat het afgesproken werk is.

Bekokstoofd

De foto’s van André, Monique en hun zoontje zien er veel te geposeerd uit en bovendien heeft André een goede relatie met zowel Edwin als de hoofdredacteur van de Story, Guido den Aantrekker. Hij heeft Guido zelfs eens gevraagd om zijn stiefvader te worden, dus een appje was genoeg geweest om de paparazzo op afstand te houden.

Story kiest voor de kop ‘Met André Hazes & Monique op Dreetjes nieuwe school!’, wat natuurlijk ook al op een samenwerking duidt, zegt het juicekanaal Reality FBI. “Je gaat bijna denken dat ze het samen hebben bekokstoofd. 🤔 Vooral de titel. ‘Met’…”

Waarom?

Waarom zouden André en Monique hun zoontje hiervoor gebruiken? Publiciteit? “Lijkt of ze een goed figuur willen slaan, in verband met de besloten leerplichtzaak die vandaag dient. ‘Kijk ons eens braaf naar school gaan’.”

De leerplichtzaak tegen André en Monique – ze haalden hun zoontje vorig jaar veel te vroeg van school om lekker op reis te gaan, zónder toestemming – dient vandaag. Mogelijk krijgen ze een strafblad, waarschijnlijk een geldboete. “André moet zo’n twee minuten zingen om de boete van 900 euro te kunnen betalen”, heeft De Telegraaf berekend.

‘Zelf Edwin gebeld’

Het een-tweetje met de Story lijkt dus vooral imagotechnische redenen te dienen. “Ze hebben dus zelf Edwin gebeld omdat ze op te cover wilden?”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. “En daarna klagen of hij het niet wil publiceren, omdat ouders bij school hebben geklaagd. What a joke.”

Over die leerplichtzaak vanwege hun vakantie naar Florida vorig jaar, schrijft Yvonne: “Is daar eigenlijk ook gefilmd voor de docu? Want een kind mag maar 6 dagen per jaar ‘werken’, dus gefilmd worden voor de docu, anders valt het onder kinderarbeid. 👀 Benieuwd of de rechter hier interesse in heeft.”

Buikpijn

Critici stellen dat André en Monique hun zoontje van school hebben laten wisselen vanwege hun conflict met de vorige schooldirectie, en dat dat niet in het belang van hun zoontje is. Zelf ontkent Monique. Daarover schrijft Story: “Dré zou zich op zijn vorige school niet op zijn plek hebben gevoeld.”

Wat deed die vorige school precies met hun zoontje? “Hij kreeg daardoor volgens Monique buikpijn en vreemde zenuwtrekjes. In de zomervakantie verdween dat als sneeuw voor de zon.”

En nu op zijn nieuwe school? “Zijn buikpijn was weg en hij speelde lachend met zijn nieuwe bal.”

Ook weer opgelost.

Story-cover

De cover van de nieuwe Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André en Monique in perfecte pose met hun zoontje op de Story-cover. Afgesproken werk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen