Yvonne Coldeweijer: ‘Gordon is weg kwijt, move on with your life!’

Yvonne Coldeweijer begrijpt niet waarom Gordon een heel juridisch circus optuigt tegen zijn ex-verloofde Gavin Rozario en zijn mediavijand Evert Santegoeds. “Move on with your life.”

Gordon en Yvonne Coldeweijer © RTL

Ze wordt door Evert Santegoeds inmiddels de woordvoerster van Gordon genoemd: Yvonne Coldeweijer. De zanger heeft vorige week namelijk allerlei persverklaringen gepubliceerd via haar juicekanaal. Zo wil hij in Australië gaan procederen tegen zijn ex-verloofde Gavin Rozario en heeft hij in ons land aangifte gedaan tegen Evert Santegoeds.

200 berichten

Hoewel het contact tussen Yvonne en Gordon tot stilstand kwam nadat zij hem drie maanden geleden opriep om in rehab te gaan, heeft hij haar inmiddels weer in vertrouwen genomen. Zelf ziet ze dat echter niet als een soort woordvoerderschap. “Ik vind het gewoon juice.”

Hoeveel berichten heeft hij naar haar gestuurd? Ze vertelt in haar podcast De Juice Show: “Wow, dat weet ik niet. Heel veel. Totaal? Deze week? 300 of zo. Nou, misschien ietsje minder. 100, nou tussen de 100 en de 200 denk ik.”

Zere plekje

Hebben ze dan zóveel contact? “We hebben altijd contact, maar een tijdje even minder. Even niet meer toen ik had gezegd dat hij naar rehab moest gaan. Maar goed, toen kwam ineens: ‘Gavin heeft een nieuwe lover.’ En dat werd ineens weer nieuws, want die heeft weer een nieuwe oude man gevonden. De zoveelste denk ik. Ach, die doet dat al jaren zo.”

Ze vervolgt: “Dat is op het zere plekje van Corrie. Ja, het is natuurlijk nooit leuk als je ex zo snel alweer een nieuwe heeft… Dat jij nog in de puin ligt en dat je ex dan al weer door is en een nieuwe lover heeft? Oh, vreselijk toch? Ja, kunnen we ons allemaal wel voorstellen hoor Corrie. Nou, Cor die gaat helemaal, ja, op tilt. Hij is helemaal loco.”

‘Klaag hem aan!’

Gordon is boos op Evert omdat hij privé-appjes heeft gepubliceerd. Snapt Yvonne dat hij aangifte heeft gedaan? “Ik zei tegen Corrie: ‘Waarom klaag je hem niet gewoon aan? Waarom sleep je hem niet civiel voor de rechter?’ Hij wil eerst dat het OM erachteraan gaat, omdat hij het strafbaar vindt.”

Vindt Yvonne dat ook? “Ik ga zeggen dat ik denk dat dat strafbaar is, ja. Privégesprekken tussen twee mensen publiceren zonder toestemming is in feite… Nou, dat is… dat mag niet hè. Ik zou niet zeggen dat ik zelf nooit iets privé’s heb gepubliceerd, maar dan weet je wel wat je doet.”

Overstijgend belang

Yvonne heeft zelfs het mishandelingsfilmpje van Jaimie Vaes online gegooid. “Dat betreft wel een bepaald overstijgend belang. En dat is: er wordt een vrouw mishandeld, huiselijk geweld. Het is dan mijn judgement op dat moment om het te posten. Maar is er een maatschappelijk belang voor Evert om privé-appjes te posten? 0,0.”

Ze vindt dat niet chic van Evert. “Ik had het niet gepost. Je gaat toch niet een gesprek dat twee geliefden hebben die op dat moment door een break-up gaan posten? Ik zou dat niet doen.”

‘Hij is de weg kwijt!’

Die aangifte van Gordon gaat volgens Yvonne overigens nergens toe leiden. “Ik denk niet dat het OM hem gaat vervolgen, maar als je civiel zou procederen, zou die winnen, Gordon.”

Yvonne begrijpt er niets van dat Gordon zich zo druk maakt. “Hij is nou wel een beetje de weg kwijt hoor, want dit… Hij moet dit toch totaal langs zich heen laten lopen? Het is natuurlijk puur omdat Gavin een nieuw vriend heeft. Hij moet dit toch totaal naast zich neerleggen? Move on with your life. Toch?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Yvonne gelijk: moet Gordon het gedoe met zijn ex-verloofde gewoon naast zich neer leggen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen