Tino Martin zegt persdag af na ophef over leugens: ‘Erg onhandig’

Tino Martin heeft besloten om de hele persdag van zijn nieuwe Videoland-documentaire af te zeggen vanwege de ophef over zijn leugens, zo meldt RTL Boulevard. “Dat is geen goed signaal.”

Tino Martin en Aran Bade © RTL

Er is er weer één: een BN’er met een eigen Videoland-docu vol persoonlijk drama en leed. Waar Tino Martin nu mee komt? De onthulling dat hij inderdaad een zuipschuit is. Nou, nou, nou, wát een verrassing. Maar het toont wel weer aan dat ontkennende BN’ers niet bepaald te vertrouwen zijn, want wat hééft die Tino het allemaal vaak ontkend…

‘Even geen interviews’

Nu achteraf blijkt dat Tino al zijn ontkenningen heeft gelogen, ligt de volkszanger flink onder vuur. “Hij zegt daarom per direct alle interviews af”, aldus Vivienne van den Assem in de RTL Boulevard van gisterenavond.

Tino wilde de showrubriek eigenlijk niet te woord staan bij de repetities van het concert De Amsterdamse Zomer. En dat levert enigszins ongemakkelijke televisie op. “Hoe ging het?”, vraagt Aran hem daar.

De zanger daarop: “Ja, goed, maar ik doe vandaag even geen interview, ja?”

Tino praat alsnog

Dan blijkt Tino alsnog even te willen praten. “Wat heb ik nou eigenlijk naar buiten gebracht en gezegd? Ga gewoon even naar de docu kijken en kijk daar even waar het precies over gaat, hoe alles daar precies allemaal voorbijkomt. Het is gewoon een heel leuke docu.”

Hij vervolgt: “Het is helemaal geen documentaire waarin ik allerlei onthullingen doe of waarbij hele spannende dingen voorbijkomen. Ja, er komen wel spannende dingen voorbij, maar het is geen docu waarbij ik probeer een soort van dingen weg te praten. Het is ook geen charmeoffensief. Het is gewoon een leuke docu.”

Twaalf keer

Aran dan over de alcoholonthulling: “Je zei wel dat het een stuk of twaalf keer is gebeurd dat ik m’n kop heb gestoten.”

Tino: “Ik heb in m’n leven wel honderd keer m’n kop gestoten.”

Aran: “Zo vaak?”

Tino: “Natuurlijk, het leven is toch vallen en opstaan, of niet? Of heb jij alles in één keer bereikt?”

Aran: “Nee, zeker niet.”

Veel verder komt het gesprek niet. Vivienne: “Het was een beetje gekkig hoe het vandaag ging. Hoe was die sfeer dan?”

‘Heel gespannen’

De sfeer was ‘heel gespannen’, aldus Aran. “Ook een geschrokken Tino een beetje. Echt de sfeer van: ik wil er niks over zeggen. Ik denk dat hij oprecht geschrokken is van die promo die naar buiten is gekomen, waarin je vooral zijn vriendin Kimberly hoort zeggen dat de drank overal is en dat het een valkuil is. ‘Elke drie seconden kan hij veranderen.’”

Hij vervolgt: “Ik denk dat het best wel een eerlijk beeld gaat schetsen van hem en dat hij daar best nog wel moeite mee heeft. Ik had wel gehoopt dat hij eerlijk had gezegd: ‘Het is wel foute boel geweest.’”

Filmpjes

Al die filmpjes waarop Tino lallende optredens geeft zijn duidelijk, vindt Aran. “Dan denk ik: ja, het is wel echt deels ook door de drank geweest dat het niet goed is gegaan en dat die optredens vals waren. Daar moet hij aan werken. Daar werkt hij hopelijk ook aan.”

Luuk Ikink: “Die documentaire is er niet voor niets. Waarom gaat hij daar dan nu over praten?”

Aran: “Dat konden we hem niet vragen. Dat hij geen interviews geeft, vind ik geen goed signaal.”

Vivienne: “Het vreemde is dus eigenlijk dat hij in navolging van de trailer ineens zei: ‘Ik doe geen persdag meer.’”

Aran: “Dat maakt het inderdaad vreemd. Dat is wel raar. Ik zou hem wel willen adviseren van: doe gewoon interviews.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De ene na de andere BN'er maakt een Videoland-docu over zijn of haar verslaving. Vermoeiend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen