Story flikt het weer: Eva Jinek voor het eerst hoogzwanger op foto

De Story bewijst keer op keer dat het de meest oplettende paparazzo van Nederland in huis heeft: Edwin Smulders. Ditmaal is het hem gelukt om Eva Jinek hoogzwanger vast te leggen.

Eva Jinek © RTL

Nog geen week na de spraakmakende cover waarop Linda de Mol samen met Erland Galjaard een hotel uit wandelt, pakt de Story deze week uit met exclusieve foto’s waarop de hoogzwangere Eva Jinek te zien is. Daarmee is paparazzo Edwin Smulders de eerste die Eva in dit stadium van haar zwangerschap op de gevoelige plaat heeft vastgelegd.

Hoogzwangere Eva

Het moment waarop Eva is gespot door de paparazzo? Vorige week vrijdag, toen ze vanuit haar woonplaats Abcoude naar Amsterdam was gereden om haar redactie tekst en uitleg te geven over haar transfer van RTL 4 naar AvroTros. Ze arriveerde hoogzwanger – ze heeft nog zo’n anderhalve maand te gaan – in de Amsterdamse Plantagebuurt.

De Story publiceert in de editie van deze week meerdere foto’s waarop Eva door de stad wandelt en uiteindelijk haar producent Ewart van der Horst begroet. “Daar kon Story getuige van zijn.”

Buikgevoel

Edwin zag het allemaal van een afstandje gebeuren. “Eva legde daar uit dat ze zoals altijd vertrouwde op haar buikgevoel, en na een aantal slapeloze nachten besloten had de overstap te wagen.”

Wanneer Eva precies weer op de buis verschijnt bij de NPO is nog onduidelijk. “Eerst kan Eva gaan genieten van haar zwangerschapsverlof; ze wordt niet eerder dan komend voorjaar op tv terugverwacht.”

Story-cover

De cover van de nieuwste editie van Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het moedig dat Eva Jinek ondanks een tweede kindje op komst kiest voor zo'n enorme salarisval?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen