Özcan Akyol adviseert Rob Kemps: ‘Verleng je Talpa-contract niet’

Özcan Akyol adviseert Rob Kemps om zijn exclusieve contract bij Talpa niet te verlengen. Hij denkt dat de presentator er beter doet om gewoon op freelancebasis verder te gaan.

Özcan Akyol en Rob Kemps © SBS, RTL

Rob Kemps leek even hét nieuwe tv-talent van Nederland te worden. Zijn programma met Matthijs van Nieuwkerk over Franse chansons was veelbelovend, maar inmiddels zijn beide heren in opspraak geraakt. Waar de oud-DWDD-ster langzaam op de weg terug lijkt, zit de Snollebollekes-zanger nog altijd middenin de storm.

‘Niet verder bij Talpa’

Niet alleen is er felle kritiek op de tv-programma’s van Rob, met als toppunt dat interviewprogramma waarin hij alle vragen door iemand anders in liet fluisteren, maar ook op zijn privéleven. Het valt bij de mensen niet goed dat hij zijn gezin met jonge kinderen in de steek heeft gelaten voor zijn wulpse achtergronddanseres Stéphanie Klaver.

Hoe moet het nu toch verder met deze Rob? Volgens Özcan Akyol zou hij er in elk geval goed aan doen om zijn exclusieve contract bij Talpa niet te verlengen, maar voor een freelancebestaan te kiezen.

‘Beter gaan freelancen’

Hoe kijkt Özcan tegen Rob aan? “Nu, die Rob Kemps, wat een verhaal. Eerst een grote belofte en nu putten mensen genoegen uit een mindere fase in zijn leven, althans op professioneel vlak. Volgens mij heeft die man zoveel geldingsdrang en geestdrift, hij komt vanzelf terug. Let maar op.”

Hij vervolgt in de VARAgids: “Maar dan moet hij misschien wel gaan freelancen, want dan kan je veel vrijer bewegen. Ik raad een mooi cultureel programma aan op NPO 2, elke week een andere grootheid bewieroken, bijvoorbeeld bij diens geboortehuis. Komt helemaal goed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u als u SBS 6 was eigenlijk nog wel verder willen met Rob Kemps?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen