Marc-Marie Huijbregts spot B&B-Richard in Portugal: ‘Héél hyper’

Marc-Marie Huijbregts heeft tijdens zijn vakantie in Portugal toevallig de bekende B&B Vol Liefde-kandidaat Richard van der Meulen gespot, bekend van zijn hyperactieve gedrag.

Marc-Marie Huijbregts en Richard van der Meulen © RTL

Ook BN’ers spotten wel eens een BN’er. Komediant Marc-Marie Huijbregts is tijdens zijn recente vakantie in Portugal niemand minder dan B&B Vol Liefde-kandidaat Richard van der Meulen tegengekomen. Hij was een van de markantste deelnemers aan het vorige seizoen van de datingshow op RTL 4, omdat hij heel erg hyperactief is.

Beetje ADHD

Het was heel erg toevallig, vertelt Marc-Marie in zijn podcast met Isa Hoes. “Toen ik in Portugal was liep ik daar en wie komt daar langslopen? Die man uit B&B Vol Liefde. Die hele drukke. Ja, lang haar. Die een beetje ADHD was.”

Waar zag hij hem? Hoe ging het? Heeft hij een handtekening gevraagd? “Hij kwam zo langs mij lopen met een vrouw en toen gingen ze een parkeergarage in, waar hij een heel grote pick-up in had staan. Wij liepen erachter en we zagen hem. Die vrouw zat al in die auto, maar hij was nog teruggelopen. Helemaal druk aan het doen.”

‘Heel grappig’

Nou, wat een avontuur zeg. Maar weet Marc-Marie wel zeker dat het écht Richard was? “Nou, als je hem ziet weet je het meteen. Er is niemand die daarop lijkt die vrij rondloopt die dat zou kunnen zijn.”

Marc-Marie zal het nog lang blijven herinneren. “Het was heel grappig, want dan denk je: dat is hij! Grappig dat je dan in Portugal bent en hem tegenkomt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een reallifesoap over Marc-Marie Huijbregts interessant zou zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen