Marc-Marie Huijbregts sabbelde continu op wrat: ‘Daarna ingeslikt’

Marc-Marie Huijbregts heeft in zijn jeugd elke nacht op een wrat gesabbeld en hem daarna ingeslikt, bekent de cabaretier in zijn babbelpodcast. “Iedereen heeft wel eens rare dingen.”

Marc-Marie Huijbregts © RTL

De BN’ers gaan steeds verder om hun babbelpodcasts onder de aandacht te brengen, maar Marc-Marie Huijbregts spant toch wel echt de kroon. Hij onthulde laatst hoe vaak per dag hij poept en nu deelt de komediant een behoorlijk onfrisse anekdote over een wrat aan de binnenkant van zijn hand.

Zuigen op wrat

Marc-Marie heeft in zijn jeugd vrij lang last gehad van een hardnekkige wrat. “Iedereen heeft wel eens rare dingen. Vroeger had ik een wrat aan de binnenkant van mijn hand. Dat was best een behoorlijke wrat enzo. Ik was zeven of acht. ’s Nachts lag ik daar op te zuigen en op een ochtend was-ie weg. Hahaha.”

Bah. “O ja, is dat vies? Dat is toch je eigen lichaam? Een wrat is ook gewoon van je eigen lichaam! Het is een stukje dat uit je lichaam wil.”

‘Waar is-ie nou?’

Wat is er met die wrat gebeurd? “Op een gegeven moment waren het allemaal losse staafjes. In het begin was het één bult, maar omdat ik er elke keer aan ging zuigen, werden het korte, zelfstandige vleesstaafjes.”

En op een ochtend was die wrat dus weg. “Toen zocht ik hem en dacht ik: waar is-ie nou gebleven? Had ik hem gewoon ingeslikt natuurlijk!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marc-Marie sabbelt op zijn wrat en slikt die in. Begrijpt u dat mensen naar zo'n podcast luisteren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen