Gordon keihard gedist door Tineke de Nooij: ‘Etentje? Nee, dankje!’

Gordon (55) is op een genadeloze wijze gedist door Tineke de Nooij (82), de radiolegende die hij jarenlang als zijn bonusmoeder zag. “Toevallig had ik hem afgelopen week op de app.”

Tineke de Nooij en Gordon © Janita Sassen, William Rutten

De verjaardag van Gordon werd twee weken geleden uitbundig gevierd in zijn peperdure appartement in Amsterdam-Noord, dat hij maar niet verkocht krijgt. Zelfs Herman den Blijker en zijn culinaire team waren ingeschakeld om de avond tot een waar spektakel te maken. Een van de gasten, William Rutten, zat ’s avonds lyrisch aan de desk van Shownieuws.

Tineke ijskoud

Wie géén zin heeft in een verjaardagsetentje met Gordon is zijn voormalige boezemvriendin Tineke de Nooij. Ondanks dat ze in het verleden zeer innig bevriend waren, liggen ze nu al geruime tijd met elkaar in de clinch.

Tineke ijskoud in de nieuwste Privé: “Toevallig had ik hem afgelopen week op de app! Hij vroeg of ik naar een etentje kwam voor zijn verjaardag, maar ik had iets anders. Onze band was altijd enorm sterk, maar is inmiddels bekoeld. Het heeft niets met ruzie te maken, hoor. We zijn uit elkaar gegroeid, ik heb hem ook niets meer te vertellen.”

Kwijtgeraakt

Het lijkt erop dat Tineke er echt totaal niet meer op zit te wachten om de banden met Gordon aan te halen. “Onze interesses zijn anders geworden, dan raak je elkaar kwijt.”

De thuisbasis van Gordon is nog steeds Dubai. “Ja, hij woont daar in Dubai, waar je niet dood gevonden wil worden.”

Heftige ruzie

Dik tien jaar geleden kregen Tineke en Gordon het voor het eerst met elkaar aan de stok, omdat hij zich negatief had uitgelaten over Zuid-Afrika. Zij houdt van dat land en was woest, wat hij totaal niet begreep: “Misschien dat haar BioStabil-ketting scheef hing vanmorgen?”

Uiteindelijk herstelde hun relatie zich weer, maar in de coronatijd ging het wéér mis, mogelijk vanwege ruzie om een coronatest. Sindsdien is hun band definitief verbroken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Een etentje met Gordon. Leuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen