Gordon is 55 jaar geworden, krijgt felicitatie van tv-hit Even Tot Hier

Gordon, een van de bekendste BN’ers van ons land, is vandaag alweer 55 jaar geworden. Dat is natuurlijk een mooie mijlpaal, waar hij mee wordt gefeliciteerd door de makers van Even Tot Hier.

Gordon © RTL

Het zal even wennen zijn voor Gordon, die zichzelf tijdelijk op non-actief heeft gezet. Als je als BN’er niet meer op Instagram zit en daar dus geen berichtje kunt plaatsen dat je jarig bent, valt het opeens vies tegen hoeveel hartjes-emoticons je nog krijgt. Toch zet hij vandaag een mooie mijlpaal neer: hij is alweer 55 jaar geworden.

Horrorverjaardag

Wat Gordon vandaag precies uitvoert is niet duidelijk, maar hij zal ongetwijfeld een rustigere verjaardag beleven dan in de afgelopen jaren. Vooral die van twee jaar geleden was echt dramatisch. Hij had toen een tuinfeest georganiseerd om tegelijk met zijn verjaardag ook zijn emigratie naar Dubai te vieren. Iedereen kwam toen in een Arabische outfit.

Ook goede vriend John van den Heuvel was van de partij. Net als alle andere gasten had hij zich in het thema gekleed en RTL Boulevard bracht dat live in beeld. Een kwartier later werd hij halsoverkop door zijn beveiligers uit de tuin verwijderd, toen Peter R. de Vries bleek te zijn neergeschoten in Amsterdam. Een horroreinde van Gordons verjaardag.

Rumoer

Ook vorig jaar was er rumoer rond de verjaardag van Gordon, toen vanwege een mogelijke dreiging rond John van den Heuvel zelf. “We hebben net de informatie doorgekregen dat ze tijdens de verjaardagslunch van Gordon – zodra jij daar als gast verschijnt – een aanslag op je willen plegen“, liet het OM aan de misdaadjournalist weten.

John bleek uiteindelijk helemaal niet van plan om aanwezig te zijn op Gordons verjaardag, omdat hij die toen in Dubai vierde. Waar Gordon nu is, is onduidelijk. Recentelijk is hij wel gespot in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam.

Felicitatie

Hoe dan ook: Gordon krijgt op deze dag wél een felicitatie van de kijkcijferhit Even Tot Hier. Daar dook hij drie jaar geleden op met een imitatie van Donald Trump, wat voor de nodige hilariteit zorgde. Wel zong hij volgens critici als Angela de Jong en Wilfred Genee verschrikkelijk vals.

Of Gordon nog steeds zo’n fan is van Even Tot Hier is na de uitzending van afgelopen april overigens onduidelijk…

Fragment

De felicitatie van Even Tot Hier met daarbij het fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon is vandaag jarig

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen