Ellen ten Damme weigert grote RTL 4-show: ‘Heel stompzinnig’

Ellen ten Damme wordt regelmatig gevraagd om mee te doen aan grote BN’er-shows op RTL 4, maar dat weigert ze structureel. “Ik vind het echt stompzinnig tijdverdrijf.”

Ellen ten Damme © NPO

Veel zangeres en zangeressen duiken echt cóntinu op in werkelijk íeder tv-programma, denk aan types als de eeuwige Samantha Steenwijk. Maar er zijn ook artiesten die we eigenlijk nauwelijks mee zien doen aan al dat soort shows, denk bijvoorbeeld aan Anita Meyer. Maar ook Ellen ten Damme zit absoluut niet te wachten op tv-uitnodigingen.

Nee tegen RTL 4

Ellen wordt regelmatig gevraagd, maar ze zegt dan structureel nee. “Als je als artiest veel aandacht wilt, dan moet je op tv komen. Ik word overal voor gevraagd: van Secret Duets tot The Masked Singer. Maar ik hou zelf niet zo van dit soort programma’s, vind het stompzinnig tijdverdrijf”, zegt ze in Nieuwe Revu.

Wat doet Ellen dan liever dan meedoen aan The Masked Singer? “Dan lees ik liever een boek of kijk een mooie film. Ik heb daar niets aan, ik wil gewoon optreden. Volgens mij ben ik een van de meest optredende artiesten van Nederland.”

Goed uitgebaat?

Op de vraag of Ellen zichzelf wel goed uitbaat als BN’er, antwoordt ze: “Ik had veel meer kunnen verdienen, dat weet ik zeker. Toen ik tijdens mijn hoogtijdagen in Duitsland werkte, lag het bij wijze van spreken voor het oprapen. Als rijk worden mijn doel was geweest, dan had ik beter daar kunnen blijven. Maar ik vond het leuker om meer in de buurt te zijn.”

Voor de financiën hoeft Ellen zich niet heel erg meer uit te sloven. “Ik heb het ook goed voor elkaar, hè. Alles wat ik doe, doe ik in feite voor de lol.”

En daar valt The Masked Singer dus niet onder.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ellen ten Damme weigert The Masked Singer. Begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen