Druk op Igone de Jongh neemt toe: ‘Wat doet ze met Thijs Römer?’

De druk op Igone de Jongh neemt toe nu het er sterk op begint te lijken dat hij inderdaad schuldig is aan zedenfeiten bij minderjarige meisjes. “Wat gaat ze doen?”, aldus De Telegraaf.

Thijs Römer en Igone de Jongh © RTL

Het is voor veel mensen misselijkmakend hoe Thijs Römer zichzelf dinsdag heeft ‘verweerd’ in de rechtbank in Assen. Hij staat terecht voor zedenfeiten bij drie minderjarige meisjes, die hij zwaar heeft gemanipuleerd. Zelf ziet de door zijn ex-vrouw Katja Schuurman geïnspireerde acteur zich echter als een soort ‘hulpverlener‘.

‘Wat doet Igone?’

Nu de walging over Thijs’ gedrag alleen maar is toegenomen, neemt de druk op Igone de Jongh toe. Zij dumpte de acteur eerder dit jaar en bracht daar een officieel statement over naar buiten op Instagram, maar in de lente gaf ze aan dat ze spijt heeft van dat statement en onlangs is ze hand in hand met Thijs gespot bij het concert van Coldplay.

De grote vraag is: kan Igone het wel maken om samen te blijven met Thijs? ‘De Römers steunen Thijs, maar wat doet Igone?’, vraagt Evert Santegoeds zich af in een schreeuwende kop op de Telegraaf-site.

‘Ze gelooft in Thijs’

Evert vindt het opvallend dat de twee samen zijn gespot bij Coldplay. “Het leek een nieuwe boodschap: Igone was het geloof in haar man toch nog niet helemaal verloren.”

Ze liepen dinsdag in elk geval niet hand in hand naar de rechtbank. “Daar moest Thijs het in de rechtszaal doen met de steun van zijn advocaat, zijn moeder, bonusmoeder en zijn vader.”

Verkeerde keelgat

De ergernis over Igone neemt in elk geval toe, constateren media als 100% NL en Shownieuws. ‘Steun van Chantal aan Igone valt verkeerd bij volgers’, kopt de showrubriek.

Chantal heeft onder de laatste post van Igone de tekst ‘ik hou van jou’ geplaatst en dat wordt volgens Shownieuws niet gewaardeerd. “Zo schrijven volgers onder de reactie van Chantal: ‘Je moet je schamen’, en: ‘Mijn steun gaat uit naar zijn slachtoffers’. Volgers zijn kennelijk toch niet blij met Igone.”

Steun voor Igone

Er is ook steun voor Igone. Zo vindt journalist Ton F. van Dijk het verwerpelijk dat het AD op de dag van de zaak tegen Thijs een foto van hem mét Igone publiceerde bij de kop: ”Thijs Römer vroeg om naaktfoto’s en stuurde d*ckpics'”, hoe slecht ziet het er voor hem uit?’

Hij twittert: “Wat een verschrikkelijk foute, ranzige, keuze van AD om bij dit verhaal een foto te plaatsen met daarop ook de (ex)partner van Thijs Römer die niets te maken heeft met deze strafzaak.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Thijs Römer ziet zichzelf als hulpverlener voor minderjarige meisjes. Zou u bij hem blijven als u Igone de Jongh was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen