Dries Roelvink doet niet gek op vakantie: ‘Zo’n 600 euro dagbudget’

Dries Roelvink vindt het niet nodig om op vakantie extreem veel geld uit te geven. Hij doet naar eigen zeggen ‘niet gek’ als hij op reis is. Wat dat betekent? “Zo’n 600 euro per dag exclusief hotel.”

Dries Roelvink © Instagram

We zien hem op Instagram om de haverklap in driedelig kostuum door de vertrekhal lopen: Dries Roelvink. Tussen zijn optredens door vliegt de zanger regelmatig richting het zonnige zuiden van Europa om lekker te zwemmen en te eten. Maar een big spender is hij naar eigen zeggen absoluut niet.

Flesje wijn

Dries let op de kleintjes, vertelt hij over zijn vakantie naar Saint-Tropez. “Ik ben natuurlijk van de wijn. Op de wijnkaart staan soms flesjes van 65.000 euro, dus ik zei tegen Dave: ‘Ik moet me nu niet gaan vergissen en de verkeerde gaan aanwijzen.’ Haha! Ik heb er uiteindelijk een besteld van 130 euro.”

Er zijn altijd goedkopere alternatieven in het leven, aldus Dries tegen de lezers van Weekend. “Als je een beetje normaal doet hier, ben je rond de 500-600 euro kwijt per dag, met z’n tweeën. Dat is buiten de kosten van je hotel om.”

Hoop geld

Eh, 600 euro per dag een beetje normaal? Dat is toch een hoop geld? “Ja, maar ik verdien een hoop geld, dus ik ben in de positie om dat te kunnen doen, op mijn leeftijd. Maar we doen helemaal niet gek voor dat geld hoor.”

Het leven is nou eenmaal duur in Saint-Tropez, besluit Dries. “Dave had meteen zoiets van: ‘Wauw! Wat een geld, pa!’ Hij is natuurlijk een grappenmaker, dus op zijn Instagram liet hij steeds alle prijzen zien, van: ‘Een gekookt eitje voor acht euro! Acht euro!’ Hij overdrijft natuurlijk soms, maar inderdaad: het is verschrikkelijk duur.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dries Roelvink stelt dat 600 euro dagbudget, buiten verblijf om, 'niet gek' is. Gewoon gebleven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen