Douwe Bob na nieuwste juice van Yvonne: ‘Het is allemaal clickbait’

Douwe Bob reageert laconiek op de nieuwste juice van de gevreesde Yvonne Coldeweijer. Hij doet het af als ‘clickbait’. “Juicemensen gooien gewoon een bord spaghetti tegen de muur.”

Douwe Bob © RTL

Yvonne Coldeweijer verspreidt de laatste tijd behoorlijk veel juice over Douwe Bob. Dat gaat onder meer over zijn kinderen die hij niet ziet, maar ook over vermeend promiscue gedrag en wangedrag. Zo zou de zanger onlangs in Suriname een ‘wilde nacht’ hebben gehad ‘met een dame op zijn hotelkamer’. En die dame was niet zijn vriendin.

Agressieve Douwe

Oftewel: Douwe wordt keihard beschuldigd van vreemdgaan. “Het was zo luidruchtig dat het de andere hotelgasten niet is ontgaan”, aldus Yvonne op haar juicekanaal. “Beetje jammer, want hij heeft nu een vaste relatie met Anouk, met wie hij ook een zoontje heeft en hij heeft haar zelfs ten huwelijk gevraagd… Maar Anouk was hier niet bij. 👀”

Is dat alles? Nee, Yvonne heeft ook nog iets geplaatst over een vermeende misdraging te Vlaardingen in 2019. “Hij stormde van het podium en daarna heeft hij dus de hele artiestenfoyer en keuken van het theater kort en klein geslagen, uit frustratie. Het hele keukenblok moest vervangen worden en de koelkast ook. (…) What the f*ck!”

Gebakken lucht

Douwe heeft dit weekend een of ander pannenkoekenrestaurant geopend en RTL Boulevard was erbij. Voice-over Jeroen Kijk in de Vegte in de uitzending van gisterenavond: “De juicekanalen lusten wel sap van Douwe Bob z’n privéleven, maar dat is volgens het lijdend voorwerp zelf toch vooral gebakken lucht.”

De zanger schouderophalend: “Ik hoop dat mensen gewoon zien dat dat soort dingen allemaal worden gepost alleen maar voor clickbait, likes en dingen.”

Bord spaghetti

Yvonne doet dit volgens de zanger dus alleen maar om haar sapslurpers tevreden te houden. “Juicemensen gooien een bord spaghetti tegen de muur en er blijft wat plakken, weet je wel. Ik ga me er niet druk om maken.”

Dan enthousiast: “Moet je kijken, kom lekker een pannenkoek eten, kom lekker wat drinken! Gezelligheid, een drankje maken!”

Douwe wilde ook bij Shownieuws niets kwijt: “Ik heb nu een heel leuke pannenkoekendag. Dit is echt niet de tijd voor juice, sorry.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Douwe Bob ontkent nu alles. Over zes maanden een Videoland-docu waarin hij alles opbiecht en aan drank, drugs of iets anders wijt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen