Douwe Bob krijgt verbale stokslagen: ‘Die gozer is een stuk tuig!’

Douwe Bob krijgt verbale stokslagen van Yvonne Coldeweijer. Volgens de juicediva is de zanger een ‘stuk tuig’. “Je kind is geen attractie en al helemaal geen verdienmodel”, sneert ze.

Douwe Bob en Yvonne Coldeweijer © NPO, RTL

Het is nog altijd een van de spraakmakendste primeurs van Yvonne Coldeweijer ooit: Douwe Bob die kort na elkaar drie vrouwen bleek te hebben bezwangerd. De zanger wordt in interviews nog altijd regelmatig gevraagd naar zijn mening over de juicekoningin en hij roept dan steevast dat hij haar vooral veel liefde toewenst.

‘Guess what!’

Yvonne deelt nu op haar juicekanaal een update over de zanger. “Douwe zocht zijn eerste dochter pas op na één jaar. Hij vertelde in een interview dat hij moest wennen aan de situatie en dat hij had verzaakt. Nou, guess what?! Hij heeft Ziggy sinds december 2022 nooit meer gezien, terwijl hij meer dan welkom is! Hij kiest er zelf voor om niet langs te komen.”

Hoezo dan? Het zou te maken hebben met een contentdeal. “Douwe Bob is dus bezig met het draaien van een docu over zijn leven, oftewel over de omgang met zijn drie kinderen. We kennen het fenomeen inmiddels; eerst een geheim hebben en na mijn expose er een betaalde docu over maken op Videoland. Gaap.”

Kindje filmen

Daar wil Douwe al zijn kinderen bij betrekken, weet Yvonne. “Nu heeft Douwe Bob dus een aantal maanden geleden contact opgenomen met de moeder van Ziggy, om te vragen of ze het kindje mogen filmen voor de docu. De moeder wil dit natuurlijk niet. Begrijpelijk. Haar kind is geen attractie en al helemaal geen verdienmodel.”

Yvonne vindt het ongekend. “Dat je het ook durft te vragen terwijl je je dochter maar één keer hebt opgezocht. Wat denk je? Hij is zo pissed dat de moeder het niet wil, dat hij daarna nooit meer iets heeft laten horen… Leuk en aardig die schijnheilige interviews, waarbij hij het zogenaamd beter wil doen maar het ‘niet lukt’”, zegt ze, maar er klopt volgens haar dus niets van.

Stuk tuig

Wat Douwe roept in al die interviews, is gelogen, meent Yvonne. “Hij is gewoon altijd welkom, maar dan mag hij de cameraploeg thuislaten. En dat is voor Douwe Bob nou precies helemaal niet interessant!”

Een pittig verwijt aan zijn adres natuurlijk, maar volgens Yvonne klopt het helemaal. Ze walgt van hem. “Die gozer is niet goed. Die is helemaal niet goed. Dat is een stuk tuig”, vult ze aan in haar podcast De Juice Show. “O, wat erg. Maar goed, die arme kindjes…”

Losse handjes

Wat vindt Yvonne ervan dat Douwe haar steeds neerzet als iemand die geen liefde kent in haar leven? “Hij doet altijd alsof het hem eigenlijk niet interesseert, dat het hem niet raakt, maar hij is er wel altijd mee bezig en stuurt hij bijvoorbeeld een advocaat op me af.”

Een advocaat? “Ik wou toch brengen dat hij een beetje losse handjes heeft? Toen kreeg ik een advocaat. Vorig jaar was dat. Toen wou ik brengen dat hij losse handjes heeft bij zijn vriendin.”

Douwe heeft nog niet gereageerd op Yvonne’s nieuwste verwijten aan zijn adres.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het walgelijk vinden als Douwe Bob zijn babydrama gebruikt voor een Videoland-docu?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen