Dilan Yesilgöz haalt duivenpoep van hoofd verslaggever: ‘Voor l*l!’

Dilan Yesilgöz is er naar eigen zeggen klaar voor om minister-president te worden en de bekende 538-sidekick Jelte van der Goot zou dat van harte steunen. Om een wel heel bijzondere reden…

Jelte van der Goot en Dilan Yesilgoz © 538, RTL

Het zou zomaar kunnen dat de Tweede Kamerverkiezingen later dit jaar een strijd gaat worden tussen twee vrouwen: Dilan Yesilgöz van de VVD en Caroline van der Plas van de BBB. Waar Caroline nog steeds twijfelt over het premierschap, heeft Dilan klip en klaar laten weten dat ze daar wel klaar voor zou zijn.

Poep op hoofd

Radio 538-sidekick Jelte van der Goot zou dat wel steunen. De radiomaker denkt dat Dilan iemand is die het hart op de goede plek heeft, want hij heeft een buitengewoon positieve ervaring met de politica.

Jelte vertelt: “Als zij het wordt, dan heeft de nieuwe minister-president ooit poep van mijn hoofd gehaald. Ja, ik heb ooit een interviewtje met haar gedaan. Er waren toen verkiezingen en ik stond als verslaggever voor het Amsterdam Centraal en daar was zij aan het flyeren.”

Door een duif

Hoe ging dat dan precies? Jelte: “Ik wil haar een vraag stellen en ik word op mijn kop gepoept op dat moment. Door een duif. Ik heb zó voor lul gestaan en toen heeft Dilan Yesilgöz poep van mijn hoofd staan halen met een servetje.”

Collega Frank Dane vindt dat hartstikke lief. “Oké, mijn stem heeft ze!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Dilan Yesilgöz haalt duivenpoep van hoofd verslaggever. Zou u dat ook gedaan hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen