‘Angela Groothuizen één brok chagrijn tijdens opnames SBS-show’

Angela Groothuizen krijgt een koekje van eigen deeg. Na haar stevige uithaal aan het adres van de juicekanalen, haalt zo’n juicekanaal nu naar háár uit. “Ze blijkt een enorme chagrijn!”

Angela Groothuizen © RTL

Vanwege het verharde klimaat in de Nederlandse showbizz zei Angela Groothuizen eigenlijk nee tegen het verzoek van John de Mol om mee te werken aan de Voice-opvolger The Talent Scouts, vertelde ze vanochtend in de Veronica-gids. “Ik dacht: het is wel goed zo. Ik wil rust. Ik had eigenlijk helemaal geen zin meer in tv.”

Erg chagrijnig

Waar komt Angela’s weerstand tegen de juicekanalen vandaan? Is ze bang om er zelf op terecht te komen? Dat gebeurt vandaag in elk geval wel. Volgens een oplettende spion van het juicekanaal Juice Channel was Angela tijdens de opnames van The Talent Scouts namelijk één brok chagrijn.

Deze spion: “Tussen de opnames door was ze ook niet erg vrolijk. 🤣 Vooral erg chagrijnig. 🙈”

De juicejournalist van dienst daarop doeltreffend: “Oh wat dan?”

Spion gaat los

Nou, dan gaat de spion dus helemaal los: “Tussen die mensen door, dat ze op het podium komen, is er steeds pauze… In die pauze wordt dan ook onder anderen zij onder handen genomen in verband met kleding en make-up, maar daar had ze niet heel erg veel zin in… Alleen maar kort af en een chagrijnige blik die ze opzette waar je u tegen zegt. 😅”

Oei, dat klinkt niet best, maar het kan best kloppen. Angela vertelt in die Veronica-gids elk geval dat ze, toen ze gevraagd werd voor de show, ‘uitgeput was na een zware periode’. En ook dat continue gepoeder tijdens de breaks lijkt vrij plausibel, want, zo zegt Angela: “Ik zag er niet uit.”

Zeurende BN’er

Angela die eerst mopperend nee zegt tegen John de Mol, maar uiteindelijk wél gewoon ten tonele verschijnt is volgens Juice Channel weer typisch BN’er-gedrag. “Echt iets voor BN’ers: ergens over zeuren en eindstand gewoon in het programma verschijnen. 🥲”

Een saillant detail is dat Angela onlangs nota bene zélf een soort overjarige Life of Yvonne uithing, want ze begon allerlei juice en roddels te verspreiden over de plotselinge radio-afwezigheid van Ron Brandsteder. Daar was hij absolúút niet blij mee: “Ze is er vaag over gebleven en dat gaf voeding aan een hoop geruchten.”

Juice

De juice over Angela:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Angela Groothuizen baalt van juicekanalen. Iets te verbergen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen