Ruud de Wild door het stof na lijpe verzinsels over Rob Goossens

Ruud de Wild gaat diep door het stof na zijn bizarre aantijgingen aan het adres van Rob Goossens. “Hij erkent dat het in een heel ander programma is gezegd door een heel ander persoon.”

Rob Goossens, Ruud de Wild en Bridget Maasland © RTL

Je zou denken dat Ruud de Wild wel een stootje kan hebben, maar niets is minder waar: hij is feitenvrij aan het brullen naar alles en iedereen die kritiek heeft op hem of op zijn vriendin Olcay Gulsen. Zo heeft hij Rob Goossens er op de radio van beschuldigd dat hij in Boulevard zou hebben geroepen dat Ruud zijn kankerdiagnose zou hebben verzonnen.

‘Niet uit jouw mond’

Het is ronduit bizar, omdat iedereen kan terugzien dat Rob echt nóóit zoiets heeft geroepen. Sterker nog: de tv-kenner was eerder juist nog erg positief over zijn programma Diagnose De Wild. “Wat treurig dat hij mij nu in een kwaad daglicht wil zetten door zo’n lelijke leugen te verspreiden”, reageerde de mediakenner.

Nu gaat Ruud door het stof, al doet hij dat wel verschuilend achter zijn goede vriendin Bridget Maasland. Zij opende de uitzending van RTL Boulevard gisteren met Rob aan haar zijde. “Ik heb Ruud gisterenavond een aantal keer aan de telefoon gehad. Hij erkent dat inderdaad deze woorden niet uit jouw mond zijn gekomen.”

Rob: “Gelukkig.”

‘Ander programma’

Waarom verzint Ruud zoiets? Bridget: “Hij erkent ook dat het in een heel ander programma is gezegd door een heel ander persoon. Ik ga er verder niet op in wie dat dan was, want dat doet er eigenlijk allemaal niet meer toe. Dat is een beetje mosterd na de maaltijd.”

Doet er niet meer toe? Of is dat ook al een leugen van Ruud? Het zou immers nogal een mediarel zijn geworden als iemand de kankerdiagnose van Ruud in twijfel zou hebben getrokken.

Heel veel naars

Ruud heeft Rob niet met opzet willen beschadigen, meent Bridget. “Hij wil er wel aan toevoegen dat er wel héél veel is gezegd, heel veel naars. Het werd op een gegeven een brei voor hem wie dan wat had gezegd. Maar bij deze: dit wordt níet aan jou toebedeeld.”

Rob: “Nou, dat waardeer ik.”

Ruud: “Dat is fijn, toch?”

Daan Nieber: “Dan zijn we letterlijk en figuurlijk klaar met de soap.”

Boulevard bingen

Rob riep Ruud eergisteren in RTL Boulevard al op om met bewijs te komen. “Nou, ik zou hem zeker wel willen aanraden om al onze afleveringen te bingen, want dat is sowieso leuker dan zijn eigen realitysoap.”

Ai…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is het imago van Ruud de Wild beschadigd door dit gênante Ruud & Olcay-drama?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen