Natacha Harlequin wil niet met laag decolleté in Shownieuws

Natacha Harlequin weigert om net zoals enkele van haar tv-collega’s met een laag decolleté op de buis te verschijnen. Ze vindt dat vanwege haar professie een beetje not done.

Natacha Harlequin © SBS 6

Hoewel ze regelmatig aan de desk van Shownieuws zit, wil Natacha Harlequin wel een beetje credible blijven als strafrechtadvocaat. Ze vindt het dan ook belangrijk om niet door te slaan in de tv-wereld en net als sommige andere tv-gezichten allerlei gewaagde outfits te dragen. Daar past ze gewoon voor.

Laag decolleté

Wie helpt Natacha hierbij? “Ik heb een styliste, Hanna Suurland. Ik bespreek met haar wat de uitstraling moet zijn. Bij Shownieuws pakt ze iets meer uit dan hoe ik er normaal gesproken uitzie, maar ik let er altijd op dat het een zakelijke presentatie blijft”, vertelt ze aan weekblad Party.

Natacha vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat haar borststreek goed bedekt blijft. “Je zal mij dus nooit zien met een laag decolleté, hoge splitten en open ruggen tot weet ik veel waar.”

Schoudervulling

Wat wil Natacha graag accentueren? “Ik hou het allemaal een beetje rustig, maar wat ik draag moet wel krachtig zijn. Vooral in de schouders. Ik hou heel erg van zwarte kleding, maar Hanna probeert mij toch meer in kleur te krijgen, bijvoorbeeld door er een twist aan toe te voegen.”

Tot slot: van welke Shownieuws-collega’s leert Natacha het meest? “Bart Ettekoven en Patty Brard. Van Bart leer ik echt hoe je een show maakt, een uitzending opbouwt, en waar de kijker van houdt.”

Werkethos

Wat leert ze dan van Patty? “Ik leer dat overigens ook van Patty; zij heeft net als Bart door de jaren heen die ervaring gekregen. We hebben het steeds over powervrouwen en ik heb vaak het idee dat wij in Nederland onze eigen powervrouwen vergeten.”

Ze besluit: “Als we bijvoorbeeld kijken naar Patty en wat zij allemaal heeft meegemaakt, maar vooral haar werkethos, haar werkethiek en haar positivisme, dat is echt waar ik iets van leer. Ik waardeer ook haar oprechtheid en haar eerlijkheid.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen