Britt Dekker snoeihard aan BLVD-schandpaal genageld: ‘Zó zuur!’

Britt Dekker werd gisterenavond op een vrij pittige wijze aan de schandpaal genageld in RTL Boulevard. Met name de autocueteksten van Eddy Zoëy logen er niet om. “Ze is zuur!”

Britt Dekker en Eddy Zoëy © RTL

Als je geschoren wordt, moet je stilzitten: steeds meer BN’ers hebben het door, maar Britt Dekker maakt na al die jaren kennelijk nog steeds beginnersfouten. Ze is live op televisie behoorlijk tekeergegaan tegen een van haar grootste critici, Angela de Jong, en dat keert zich behoorlijk tegen haar. Mensen vinden dat ze heel erg gepikeerd doet.

Zure Britt

Eddy Zoëy stipte de relletjes rondom Britt gisterenavond aan in RTL Boulevard en zijn autocueteksten logen er niet om. Het kan niet anders dan dat de presentator het zelf ook behoorlijk gehad heeft met de presentatrice. “Straks Britt Dekker. Ze blijft maar boos op alles en iedereen en spuwt haar gal uit op social media”, begint het.

Britt heeft een wit voetje proberen te halen bij Angela door Talpa-juice te delen, maar ook dát is mislukt. De AD-haai heeft dit gewoon publiek gemaakt. “Dat vond Britt niet leuk en dat resulteert in een boekwerk van zure social-media-posts van de Talpa-ster en wij vragen ons toch een beetje af of de presentatrice ze nog wel allemaal op een rijtje heeft.”

‘Wel zo verstandig?’

Ze is een hypocriete meid, vindt Eddy. “Live op tv was onlangs te zien dat Britt het behoorlijk vervelend vindt als er negatief over haar wordt geschreven, terwijl ze zelf achter hun rug om op haar werkgever en op haar Talpa-collega’s ook wel de nodige comments heeft. Britt bijt van zich af, maar is dat allemaal nou wel zo verstandig?”

Voice-over Jeroen Kijk in de Vegte even later: “Waar Britt volgens Angela wél een ster in is, is in roddelen. Na de uitzending vertrouwt Britt de columniste waar ze zo bang voor is allemaal vertrouwelijke informatie over haar werkgever toe.”

‘Te hard aangepakt!’

Na het item draait Eddy als een blad aan de boom. “Nou, nou, nou. Rob, wordt ze niet een beetje te hard aangepakt?”

Hilarisch, vindt Rob Goossens: “Ja, ho, zeg jij! Wat jij net allemaal voorlas!”

Eddy: “Zij kan er natuurlijk ook niets aan doen dat zij geen filter heeft, hè?”

Rob: “Precies dat. Ze wordt op dit moment aangepakt, maar ze heeft zélf de aanval gezocht richting Angela de Jong bij Renze en is daarna zo onhandig geweest om daarna nota bene Angela dingen te vertellen en níet te zeggen: ‘Dit is even tussen ons.’ Dan kun je er donder op zeggen dat Angela wraak neemt door dat dan in het openbaar te gooien.”

Britt reageert

Ook Luuk Ikink denkt dat Britt gewoon een wit voetje probeerde te halen. “Zij heeft misschien dat gesprekje aangeknoopt om vrienden te worden, in de hoop dat die columns allemaal iets positiever worden in de toekomst.

Britt laat in een reactie weten: “Ik moet zeggen ik vond Angela oprecht aardig achter de schermen en Johan zei dat ik me niet moet aanstellen hahaha en hij heeft wel gelijk dat je ertegen moet kunnen. Ik neem het advies van Johan over dat ik niet zo moet zeiken.”

Heeft Britt dan eindelijk het licht gezien? Heel verstandig, maar wel jammer voor de showmedia. Hopelijk blijft ze wel gewoon kinderen afsnauwen die met haar op de foto willen. Blijft er toch nog wát juice over…

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen