Angela de Jong heeft geen spijt van weigeren contract bij SBS 6

Angela de Jong heeft er geen spijt van dat ze in 2018 nee heeft gezegd tegen het verzoek van John de Mol om voor SBS 6 te komen werken. “Geen moment. Nee, echt geen moment.”

John de Mol en Angela de Jong © NPO

Het is 2018 als John de Mol besluit dat de vooravonddominantie van RTL Boulevard maar eens voorbij moet zijn. Hij bedenkt een programma dat de concurrent moet slopen: 6 Inside. Albert Verlinde is al aan boord, maar hij aast ook op Angela de Jong. Ze praat met de mediatycoon, maar zegt uiteindelijk nee. De troostprijs? Rob Goossens.

Geen moment spijt

Angela kan zich het gesprek met John nog altijd goed herinneren. “Het was heel leuk daar, anderhalf uur. John kan heel charmant zijn. Als hij je wil inpakken, dan pakt hij je met boter en suiker in. Nou, ik ken de verhalen. Ik weet dat er meerdere John de Mollen zijn, maar dit was de charmante John”, zegt ze in de AD Mediapodcast.

Collega Dennis Jansen: “Heb je wel eens erge spijt gehad voor de beslissing om daar niet aan te werken?”

Angela: “Geen moment. Nee, echt geen moment.”

Wandelprogramma

Dennis: “Heb je wel eens gedacht hoe je leven er dan uit zou zien?”

Angela: “Dan zou ik waarschijnlijk dat wandelprogramma gaan doen. Hahaha. Om mijn contract uit te dienen. En dan kun je geen nee meer zeggen! Of dat woonprogramma wat ze toen op de late middag hadden. Marlayne Shaupala presenteerde dat ook en Tooske geloof ik ook. Het was zo’n vergaarbak. Ik dacht: dan moet ik dat gaan presenteren.”

Openingsbod

Dennis: “Maar jij kon toch tekenen wat je wilde, of niet?”

Angela: “Nou, niet wat ik wilde, maar het openingsbod was aardig, maar ik… Nee. Ik had ook helemaal geen zin om die onderhandelingen… Want ik wist al: ik ga dit echt niet doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Was de carrière van Angela de Jong nu voorbij als ze in 2019 voor Talpa had gekozen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen