Yvonne negeert smeekbede Qmusic-ster: álle Mattie-dirt op straat

Yvonne Coldeweijer slaat de smeekbede van Mattie Valk in de wind. Ze heeft alle dirt over zijn geruchtmakende, voorlaatste relatiebreuk op straat gegooid. “Hij heeft een leugen verspreid.”

Mattie Valk en Yvonne Coldeweijer © RTL, Instagram

Mattie Valk ontving in 2016 medeleven vanuit het hele land: hij brak met zijn vriendin Kirsten Willemstein omdat hij ’tot zijn verbijstering’ niet de vader bleek van ‘hun’ pasgeboren tweeling. Hij schreef er een brief over, die op de website van Qmusic werd gepubliceerd, en verdween een paar dagen naar het buitenland.

Gevoel van onrecht

Entertainmentterrorist Yvonne Coldeweijer heeft daar juice over en die heeft ze vanmiddag in vijftien (!) stories gedeeld met haar dik 750 duizend volgers, ondanks een smeekbede van de Qmusic-ster om dat níet te doen.

Yvonne stelt dat Mattie over één groot ding heeft gelogen, namelijk dat hij compleet verbijsterd was dat hij niet de biologische vader van de pasgeboren tweeling bleek. “Na het horen van dit verhaal is er bij mij een gevoel van onrecht opgeborreld dat zijn weerga niet kent.”

De juicekoningin kent geen mercy. “De media is zelf door hem ingezet om deze leugen te verspreiden. Dan zal ik op mijn beurt ook de media gebruiken om dit weer recht te zetten.”

Gedoogrelatie

Mattie en Kirsten hadden een soort gedoogrelatie, waarbij ze ook met anderen mochten gaan, weet Yvonne. “Toen bleek dat Kirsten zwanger was, wist Mattie vrijwel meteen dat de kinderen niet van hem waren. Hij was ermee bekend dat hij fertiliteitsproblemen heeft en was natuurlijk op de hoogte van de seksuele escapades die Kirsten en hij hadden.”

Hij wilde tóch samen een gezin vormen, weet Yvonne. “Hij wist dat de tweeling niet van hem was, maar hij wilde er helemaal voor gaan.”

Heftige beschuldiging

Waarom haakte Mattie dan tóch af? Dat is niet duidelijk, maar er ging volgens Yvonne wel iets ‘verschrikkelijks’ aan vooraf. De tweeling werd véél te vroeg geboren met alle gevolgen van dien. “En ik ga nu een aantal dingen niet opschrijven die ik eigenlijk zou willen schrijven, om de kindjes te beschermen.”

Mattie heeft vervolgens die brief op de Qmusic-site geplaatst, waarin hij deed overkomen dat hij nóóit had verwacht dat die pasgeboren tweeling niet van hem was. Het heeft Kirsten maandenlang doodsbedreigingen opgeleverd, stelt Yvonne.

Excuses?

Het lijkt er volgens Yvonne op dat Mattie is vergeven door Kirsten, maar publiekelijk zijn er in elk geval nooit excuses gekomen. “Als hij nu nog met excuses komt, heeft hij ruim zeven jaar die kans niet genomen en een verkeerd beeld laten bestaan over iemand die dat totaal niet verdient”, stelt de spion.

Volgens Yvonne zegt het alles dat Mattie haar verhaal niet ontkent of weerlegt. “Hij deed alsof hij er na de geboorte achter kwam dat de baby’s niet van hem waren en dit was niet waar. Hij wist het eerder en had dit geaccepteerd. Waarom hij zich na de geboorte heeft bedacht laten we in het midden, maar is pijnlijk.”

Het volledige verhaal van Yvonne leest u in haar Instagram-stories.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Mattie Valk adviseren om te reageren op dit verhaal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen