Tóch meer aan de hand met Ron Brandsteder? ‘Zijn vrouw zwijgt’

Is er tóch meer aan de hand met Ron Brandsteder dan zijn werkgever Omroep MAX beweert? De Story heeft zijn vrouw benaderd en zij houdt de lippen stijf op elkaar. “En dat is vreemd.”

Ron Brandsteder © RTL

Ron Brandsteder was in zijn gloriedagen bij de televisie een behoorlijk flinke man, een echt bourgondisch type. Veel mensen schrokken zich twee jaar geleden dan ook een hoedje toen hij opeens sterk vermagerd in beeld verscheen. Een half jaar later kwam hij ook erg broos over voor de camera van RTL Boulevard.

Geruchten over Ron

En nu, anderhalf jaar later, houdt Ron de gemoederen bezig omdat hij zijn eigen radioshow heeft gemist. Omroep MAX-collega Angela Groothuizen werd last minute ingevlogen als zijn vervanger en zij speculeerde erop los. Ze gaf aan geen idéé te hebben waar Ron uithangt. MAX stelt dat Ron gewoon een vrije dag had, maar zijn ex Patty Brard trekt dat in twijfel.

Volgens MAX zit Ron aankomende vrijdag ‘als het goed is‘ gewoon weer achter de microfoon op NPO Radio 5. Maar speelt hier niet gewoon meer dan een vrije dag en is er iets dat zijn werkgever niet wil zeggen?

Vrouw zwijgt

Weekblad Story vindt het een verdachte situatie. “Het onverwachte en onuitgelegde wegblijven van Ron versterkt de reeds rondzingende geruchten dat het niet goed gaat met hem”, schrijft hoofdredacteur Guido den Aantrekker in de editie van deze week.

Kennelijk heeft het tijdschrift ook een kijkje genomen in Rons woonplaats Breukeleveen. “Daar werd hij het afgelopen weekend niet gesignaleerd.”

Moderne watervilla

Ook niet rondom zijn moderne watervilla, aldus Guido. Volgens de bladenmaker groeien ook in het miljonairsdorp ‘de zorgen dat er iets aan de hand is met hun beroemde buurtgenoot’.

Wat heeft de vrouw van Ron hierover te zeggen? “Tegenover Story-reporter Nick Dijkman wilde Yvonne Brandsteder desgevraagd niet ingaan op de vreemde situatie, terwijl Rons charmante echtgenote doorgaans een open boek is.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Omroep MAX helemaal eerlijk is over de afwezigheid van Ron Brandsteder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen