Ron Brandsteder terecht na gemiste radioshow: ‘Dit is een smoes’

Ron Brandsteder is weer terecht nadat hij vrijdagavond zijn éigen radioshow miste. Omroep MAX stelt dat er iets mis is gegaan met de schema’s, maar zijn ex Patty Brard gelooft dat niet.

Patty Brard en Ron Brandsteder © SBS 6, Janita Sassen

Buitengewoon merkwaardig: Ron Brandsteder kwam vrijdagavond niet opdagen bij zijn eigen programma op NPO Radio 5. Op stel en sprong werd zendercollega Angela Groothuizen ingevlogen om de boel over te nemen en zij deed vaag over de afwezigheid van Ron, héél vaag. Zó vaag dat zelfs de luisteraars er vragen over begonnen te stellen.

‘Ron was kwijt!’

Waar Angela op een gegeven moment maar net deed alsof Ron met vakantie was, blijkt dat niet helemaal waar. Nu komt Omroep MAX namelijk met de verklaring dat er gewoon iets mis is gegaan ‘met de schema’s’.

Het werd gisterenavond in Shownieuws aangestipt door Patty Brard, de ex-vriendin van Ron, met wie ze wilde avonturen heeft beleefd. “Ron was kwijt.”

Evert Santegoeds plagend: “Dan had jij wel een déjà vu, denk ik, hè?”

Totale paniek

Patty lachend: “Ja, hij is wel eens eerder niet thuisgekomen, maar nu was hij dan niet op zijn wérk, en dan heeft het natuurlijk gevolgen. Er was wel even paniek.”

Het is niet heel gebruikelijk dat een presentator niet op komt dagen bij zijn eigen programma. “Hij was er dus niet en er was totale paniek, want niemand wist waar hij uithing en toen moest Angela Groothuizen onverwacht die show overnemen. Uiteindelijk blijkt er helemaal niets aan de hand, maar dat is ook niet nieuw.”

Iets met schema’s

Evert: “Er was iets mis met het schema ofzo?”

Ja, zegt Patty, maar daar gelooft ze dus helemaal niets van. “Er was iets met het schema, maar hier gaat er nóóit iets mis met een schema, dus ik geloof het niet. Ik denk dat dat gewoon gezegd is, van: ‘Er was iets mis met het schema.’”

En Patty kan het weten als Rons ex. Bovendien hebben hij en zijn zoon Rick een bepaalde reputatie. “Ik denk dat hij er gewoon niet was. Dat denk ik.”

De reden laat Patty heel handig in het midden.

Update

Volgens Omroep MAX klopt het niet dat er iets mis zou zijn gegaan met schema’s. Ron was gewoon gepland vrij, aldus de omroep.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen