Rob Kemps baalt: ‘Ik had even geluk met tv, maar nu niet meer’

Rob Kemps heeft het gevoel dat hij een lange tijd flink wat geluk heeft gehad met televisie, maar dat het nu – in het laatste jaar van zijn SBS-contract – allemaal even inkakt. “Zit er iets in de pijplijn?”

Rob Kemps © William Rutten

Het is allemaal snel gekanteld voor Rob Kemps: zo ben je de rising star van Hilversum en zo is er helemaal niks meer van over. Zijn contract bij SBS 6 loopt in minder dan een jaar tijd af en hij heeft niets gemaakt dat beklijft. Hij hoopte wat langer bij Ik Hou Van Holland te kunnen blijven, maar nu keert Linda de Mol ook nog eens een keer terug.

Pech met tv

Chansons dan? Hij mijmert op Radio 538: “Natuurlijk wil ik dat ook heel graag en het gaat ook wel gebeuren hoor, alleen het is natuurlijk een beetje een roerige tijd geweest. Chansons ligt even stil. Ik hoop echt dat het terugkomt en het zal ook terugkomen. Tenminste, dat hoop ik en daar ga ik van uit, maar dat heeft dan even tijd nodig.”

En Ik Hou Van Holland dan? “Ik Hou Van Holland zat ik lekker in, maar dat gaat Linda weer doen. Waar je op het ene moment heel veel geluk kan hebben met tv, kun je ook… Nou ja, pech kun je het niet noemen, want ik gun het Linda ook heel erg en ik ben superblij dat ze terug is, maar zelf vind ik het natuurlijk wel jammer dat ik het nu niet meer kan doen.”

Rob wacht

Alle andere shows van Rob zijn geflopt. Wat gaat hij nu dan doen? “Dan moet je even wachten tot er iets komt wat echt bij je past. Het zit in de pen. Er zit iets in de pijplijn. Er komt iets aan. Daar kan ik dan weer niets over zeggen. In elk geval wel iets waar ik zelf heel veel zin in heb. Nee, het wordt geen interviewprogramma.”

AD-mediajournalist Marcus den Blanken was eerder in de AD Mediapodcast kritisch over de terugkeer van Linda. “Rob Kemps had dus prima nog even een seizoen Ik Hou van Holland kunnen presteren. Jij zegt: ‘Wat moet ze dan doen naast Miljoenenjacht, maar wat moet Rob Kemps dan doen? De hele tijd Van Links Naar Rechts zingen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol Ik Hou Van Holland af moet geven aan Rob Kemps?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen