Rob Goossens met valse grap over ‘affaire’ Marcel van Roosmalen

Rob Goossens lijkt op oorlogspad. Na zijn hoogopgelopen ruzie met Özcan Akyol, maakt hij nu een behoorlijk valse grap over Marcel van Roosmalen en zijn vermeende minnares.

Rob Goossens, Yvonne Coldeweijer en Marcel van Roosmalen © RTL, Instagram

Het kersverse SBS 6-duo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen is behoorlijk aan de beurt bij Yvonne Coldeweijer. De VIP-vergruizer meldde laatst al dat Gijs buiten de deur zou hebben gesnoept en dat dat uiteindelijk zou hebben geleid tot de podbreuk tussen Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts, en nu komt ze met nóg meer dirt.

Close en klef

Volgens Yvonne weet ook Marcel namelijk héél behendig de weg naar zijn gulp te vinden. De juicekoningin schreef van de week op haar kanaal: “Niet alleen zijn bestie Gijs Groenteman snoept buiten de deur, ook Marcel van Roosmalen houdt er op dit moment een affaire op na, aldus een betrouwbare spion.”

Fanny van de Reijt, redacteur van de Gijs en Marcel-talkshow Media Inside én bekend van de podcast Mediameiden, heeft rond Koningsdag ‘aan iedereen die het maar wilde horen verteld dat zij het momenteel doet met Marcel’, aldus Yvonne. “Volgens spionnen zijn zij altijd heel ‘close en klef’ met elkaar. Waar Marcel gaat, daar gaat Fanny.”

Open relatie

Wat vindt Marcels vrouw Eva Hoeke hiervan? Yvonne: “Of Marcel een open relatie heeft of hier afspraken over heeft met zijn vriendin Eva Hoeke is me niet bekend, maar voor Fanny om in de kroeg trots te vertellen dat ze het met Marcel doet is allerminst handig. 🤦‍♀️ Had meer inschattingsvermogen verwacht van iemand die zichzelf een ‘mediameid’ noemt.”

Gijs en Fanny hebben beiden genoeg podia om op de geruchten te reageren, maar dat hebben ze niet gedaan. Dat kan twee zeer uiteenlopende redenen hebben: óf ze willen simpelweg geen aandacht geven aan Yvonne óf ze durven een glasharde ontkenning niet aan. Of hebben Gijs en Fanny misschien een juice-val opgezet?

Grapje van Rob

Hoe dan ook: de grote showmedia hebben zich niet gewaagd aan deze juice van Yvonne, maar Rob Goossens, de mediakenner van ’s lands grootste showrubriek RTL Boulevard, maakt er nu wel een grapje over.

Rob twittert, verwijzend naar de podcast Mediameiden: “Wil je ook weleens naar een media & entertainment-podcast luisteren zonder je af te vragen of een van de hosts het nou echt met Gijs Groenteman en/of Marcel van Roosmalen heeft gedaan? Bridget en ik zijn er weer met een nieuwe BLVD Podcast!”

Zó vals…

Tweet

De tweet van Rob:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen