Pijnlijk: Valerio Zeno mag alleen nog autocue voorlezen bij Renze

Valerio Zeno is zijn vrije rubriek in de talkshow van Renze Klamer na twee afleveringen alweer kwijt. Gisteren mocht hij alleen nog wat ‘grappige’ filmpjes inleiden met behulp van de autocue.

Valerio Zeno © RTL

De pret was van korte duur voor Valerio Zeno. Hij mocht twee weken lang naar eigen inzicht een blok van tien minuten invullen in de talkshow van Renze Klamer, maar na de schijtlollige acts met Bulletje en Siegfried & Joy is dat voorbij. Gisteren mocht de presentator dus alleen nog wat ‘grappige’ filmpjes inleiden en dat is natuurlijk best pijnlijk.

Zoekende Valerio

Die vrije rol voor Valerio paste ook totaal niet, vindt RTL Boulevard-ster Luuk Ikink. “Je zag hem echt gewoon zoeken van: wat moet ik hier eigenlijk mee? Van: ik heb best wel veel tijd, tien minuten, wat kan ik daarmee? Hij had Siegfried & Joy uitgenodigd, dat illusionistenduo, en Bulletje stond bij hem, dat ging ook niet al te best.”

Co-host Rob Goossens vervolgt in de nieuwste BLVD Podcast: “Zijn rol is een beetje wat jij bij RTL Late Night deed, maar dan doorgeëvalueerd. Bij jou was het allemaal heel strak en het idee bij Valerio is juist dat je níet weet hoe het gaat.”

Luuk: “Elke keer wat anders eigenlijk.”

Verrassend element

Nou, dat elke keer wat anders is nu dus voorbij. Nu heeft Valerio gewoon dezelfde filmpjes als ieder ander programma. En dat is volgens Rob niet origineel. “We weten hoe het gaat op dit moment met de traditionele talkshows. Vandaag Inside doet het goed en de andere talkshows hebben het gewoon zwaar.”

Hij vervolgt: “Ik vind het dan heel goed dat ze op zoek gaan naar iets anders. Dan kan zo’n element waarvan je van tevoren niet weet wat er gaat gebeuren een reden zijn voor mensen om te zeggen: ik ga toch even kijken, want je weet het niet. Alleen tot nu toe is er niet één bijdrage geweest die helemaal goed was.”

Buiten de studio

Luuk denkt dat Valerio er maar beter helemaal mee kan stoppen. “Ik snap wel dat ze denken: die Valerio heeft het lekker gedaan bij Echte Meisjes, kunnen we hem een rol geven? Maar ik heb toch het idee dat zijn kwaliteit, nu althans, meer buiten de studio ligt.”

Oei, dat is pijnlijk om te horen voor iemand die al jaren droomt van groot studio-amusement op RTL 4.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Valerio Zeno maar beter helemaal uit de talkshow van Renze halen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen