‘Patty Brard-schandaal heeft absoluut niets te maken met Gordon’

Het megaschandaal rond Patty Brard dat in de lucht schijnt te hangen heeft volgens Yvonne Coldeweijer in elk geval niets te maken met Gordon. “Nee, dat is niet de bron, jongens.”

Patricia Paay, Gordon en Patty Brard © SBS

BN’ers die onder het vergrootglas liggen van Yvonne Coldeweijer zijn verschrikkelijk de klos: ze stuurt immers de ene na de andere celebrity de glitterafgrond in. Ditmaal is Patty Brard aan de beurt. De juicehyena stelt ontzettend belastende informatie over de showbizzsenior te hebben. “Het heeft te maken met een andere BN’er en Patty weet het heel goed.”

Patty-schandaal

Het is een mysterie waar dit over gaat. Patty wil er publiekelijk niets over zeggen, al heeft ze er achter de schermen wel over gesproken met haar goede vriend en collega Evert Santegoeds. Hij stelt dat Patty geen fláuw benul heeft waar Yvonne het over heeft. Zelf denkt hij dat Gordon misschien wel eens de bron van dit schandaal zou kunnen zijn.

Mediajournalist Mark Koster begint erover in de nieuwste aflevering van De Juice Show, de podcast die hij met Yvonne maakt: “Eerst even voor al die mensen die denken dat wij hier dat nieuwtje over Patty Brard gaan verspreiden: dat gaan we dus lekker niet doen, hè?”

Yvonne: “Nee, jongens.”

Gordon níet de bron

Mark: “Nee hè?”

Yvonne: “Nee, dat kan niet. Kijk dat had ik wel graag écht verteld. Maar de laatste… Hoe… Laten we het zo zeggen… Daar branden wij onze handen niet aan. Nee… Wij moeten even nog wat uitzoeken.”

Mark: “Wat ik wel wil zeggen… Het is eigenlijk krankzinnig dat mensen zich nou hiermee bezighouden, maar het gaat niet over Gordon.”

Yvonne: “Nee, dat is niet de bron, jongens.”

‘Misschien Paay?’

Mark: “Daar gaat het niet over.”

Yvonne: “Alsof we alleen maar Gordon kennen.”

Mark: “Ja. Misschien gaat het wel over Joling of misschien wel Patricia Paay.”

Yvonne: “Who knows, who knows.

Eroverheen pissen

Mark: “Who knows, who knows, who knows. Misschien gaat het wel over Marga Bult of Obama. Of misschien over Donald Duck. We weten het allemaal niet joh.”

Yvonne: “Ik zeg eerlijk: ik ga er niet overheen pissen.”

Mark: “We gaan er niet overheen.”

Juist na ‘eroverheen pissen’ klinken er enórm veel giechelgeluiden. De oplettende luisteraar heeft daar genoeg aan: hier lijkt te worden gesuggereerd dat Patricia de bron is van de vermeende Patty-dirt. Juicy!

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen