Patty Brard in shock: André Hazes jr. geeft cafeïne aan zoontje (6)

Patty Brard schrikt behoorlijk van de foto’s en filmpjes die André Hazes jr. allemaal op Instagram plaatst. Daarop is te zien hoe hij zijn zoontje Dré (6) energiedrankjes laat drinken. “Zó raar!”

Patty Brard en André Hazes jr. © SBS, Instagram

André Hazes jr. is samen met zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg en hun zoontje op reis door de Verenigde Staten. Daar plaatsen ze talloze foto’s en filmpjes van op sociale media. Op een aantal daarvan is te zien hoe André hun 6-jarige zoontje het energiedrankje ZOA geeft, dat echt vól zit met cafeïne.

Cafeïnetsunami

Er zit flink wat in, aldus Luuk Ikink. Hij zegt in de RTL Boulevard van gisteren: “Het is te hopen dat hij zijn blikje niet helemaal op heeft, die kleine Dré, want dan sliep hij waarschijnlijk slecht. Er zit namelijk 160 milligram cafeïne in die tropical punch en dat is net zoveel als drie koppen koffie of vijf blikjes cola. Ik vind het veel.”

Over het algemeen wordt aanbevolen om jonge kinderen als die van André geen cafeïne te geven. Ze zijn immers nog volop in ontwikkeling en hun lichaam en hersenen zijn gevoeliger voor de effecten van cafeïne dan die van volwassenen. Het kan leiden tot bijwerkingen als nervositeit, slapeloosheid, hoofdpijn, maagklachten en een verhoogde hartslag.

Patty kritisch

Patty Brard zegt in Shownieuws dat ze het erg onhandig vindt van André. “Wat hij af en toe post en doet is af en toe zó raar. Vandaag kwam er ook weer een foto van hem naar buiten met kleine Dré. Het is allemaal zo onhandig soms”, aldus de televisiediva, die vanwege haar kritische mening is geblokkeerd door de volkszanger.

Ze vervolgt: “Nu heeft hij weer een foto van hem met kleine Dré met een of ander energiedrankje waar hij dan een commercial voor inspreekt, kleine Dré. Dat zit hij met dat kind te drinken en dat is echt een drankje waarvan je drie dagen niet slaapt.”

Onverantwoordelijk

Het is onverantwoordelijk, vindt Patty. “Het is echt een drankje waar 18 jaar of ouder op staat met héél veel cafeïne en dan zegt hij: ‘Zeg nog even waar je het kan kopen!’, en dan zie je gewoon dat het zelf ook nog een kind is. Het is af en toe heel onhandig. Een mediamanager zou fantastisch zijn.”

Overigens is het Ahoy-concert van André na een maand nog stééds niet uitverkocht. De zanger gaf onlangs toe dat hij de boel het liefst binnen een uur had uitverkocht, maar: “Ik ben gewoon heel dankbaar met waar we nu staan daar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. stopt zijn 6-jarige zoontje vol met cafeïne. Belachelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen