Mattie Valk benaderd door Yvonne Coldeweijer: ‘Iets aan de hand’

Mattie Valk zal zich ongetwijfeld helemaal het apezuur schrikken als hij zijn mailbox opent. Daarin zit namelijk een mailtje van entertainmentterrorist Yvonne Coldeweijer. “Er speelt iets.”

Yvonne Coldeweijer en Mattie Valk © YouTube, RTL

De succesvolle radio-dj Mattie Valk (38) heeft gisteren op de radio zijn relatiebreuk bekendgemaakt. De presentator was kennelijk samen met een griet, maar dat werkte niet. “Het is al een tijdje uit. Ik moest er natuurlijk zelf eerst even op kauwen. Toch even goed om te zeggen: er is geen ruzie of narigheid”, vertelde hij.

That’s life

Wat er precies aan de hand is, is onduidelijk. Van onmin is in elk geval geen sprake, zegt Mattie dus. “Sterker nog: wij zijn gek op elkaar, wij houden van elkaar. We willen alleen geen relatie meer met elkaar, dus is het gestopt en dat is jammer en daar heb ik ook best wel verdriet van gehad, maar jongens: that’s life.”

Yvonne Coldeweijer vindt wat van dat statement. “BN’ers gaan zogenaamd altijd als vrienden uit elkaar 😂”, schrijft ze cynisch op haar juicekanaal.

Zieke nachtmerrie

De vorige keer dat Mattie in het nieuws was met een relatiebreuk, verliep iets dramatischer. Een volger van Yvonne herinnert men eraan: “Och, vergeet nooit meer zijn verhaal. Dat z’n vriendin zwanger was van een tweeling, was bevallen en uitkwam dat hij de vader niet was. Had het zo met hem te doen, love Mattie.”

Yvonne daarop: “Wat een zieke nachtmerrie was dat. Never forget.”

Tweelingjuice

Nu, zeven jaar later, krijgt Yvonne hier juice over binnen. “Vanochtend postte ik over de nachtmerrie van Mattie Valk, toen hij er na de geboorte achter kwam dat de te vroeg geboren tweeling niet van hem was. Hierna ontving ik een bericht van een spion die vertelt dat het verhaal heel anders in elkaar steekt dan dat Mattie aan de buitenwereld heeft verteld.”

Wat het is, houdt Yvonne nog even in het midden. “Zijn er misschien mensen uit de omgeving van ex Kirsten of Mattie die meer over dit verhaal weten? Je blijft anoniem. Stuur me een DM.”

Mailtje voor Mattie

Yvonne lijkt binnenkort met spectaculair Mattie-nieuws te komen, maar de juicejournaliste probeert eerst nog een reactie te krijgen. “Ik heb Mattie een DM gestuurd en zijn management benaderd met vier vragen in het kader van hoor en wederhoor. To be continued.”

Tot slot weer even terug naar Mattie’s nieuwste relatiebreuk. Wat zit dáár dan achter? Dat weet Yvonne’s gossipoom Evert Santegoeds weer. “Ik sluit niet uit dat die rare werktijden van hem ermee te maken hebben”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Collega Jordi Versteegden: “Precies, ik zou er niet mee samen kunnen zijn met iemand die iedere ochtend om vijf uur z’n nest uitgaat of nog eerder.”

Evert: “Nee. Ik ga er nog liever ín om die tijd.”

Update

Update 08.15 uur – Yvonne vanochtend op haar juicekanaal:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u benieuwd naar de tweeling-juice over Mattie Valk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen