Marieke Elsinga voor schut gezet in Even Tot Hier: ‘Doe maar niet!’

Het houdt maar niet op voor Marieke Elsinga. De presentatrice die voor haar debuut als showmaster een tv-gedrocht heeft gekregen van RTL 4, is gisteren voor schut gezet in Even Tot Hier.

Alles is Muziek © RTL

Het doet afbraak aan de reputatie van Marieke Elsinga, de deelnemende BN’ers én televisie als medium in het geheel: de megaflop Alles is Muziek. Veel mensen zullen het helaas nooit meer uit hun geheugen gegrift krijgen: Irene Moors die als een bezetene op een sjoelbak loopt te rammen. En dan te bedenken dat er daarna nog veel meer BN’ers zijn gevolgd.

‘Niet verder met Marieke!’

Die gênante eerste uitzending met Irene was voor RTL 4 namelijk niet reden genoeg om de show per direct van de buis te halen. Er werd uiteindelijk besloten om de boel in te korten: oftewel vijftig minuten lang kromme tenen in plaats van zestig. Scheelt wat, maar waarom zóu je als kijker in een medialandschap dat uitpuilt van het aanbod?

Marieke werd gisterenavond bespot in de megahit Even Tot Hier toen het over de Russische gaspijpleiding Nord Stream 2 ging. Presentator Niels van der Laan: “Je moet niet na één nog een tweede doen. Kijk, dat is hetzelfde alsof je na seizoen één van Alles is Muziek gewoon keihard seizoen twee zou bestellen. Dat moet je niet doen, hè?”

‘Gijp is een gek!’

Ook René van der Gijp was de klos toen het over die omstreden pijpleiding ging. Presentator Jeroen Woe: “Dus voor een absurd hoog bedrag tekenden wij (als Nederland, red.) een contract waardoor we jaren aan een gek vastzaten (de Russische president Poetin, red.).”

Dan verschijnt er groot een foto van René in beeld. Niels: “We lijken Talpa wel, joh!”

En Jeroen even later als het over de AIVD gaat: “Man, de AIVD heeft vaker gesmeekt om op te passen dan Douwe Bob!”

Pittigste grap

De pittigste grap van de avond ging waarschijnlijk over de veelbesproken ijsberg die is gefotografeerd, omdat die de vorm heeft van een mannelijk geslachtsdeel.

Voor de grap heeft Even Tot Hier die foto gefotoshopt tot een ijsberg die lijkt op een sláp mannelijk geslachtsdeel. Niels: “Dan denk je: wat is daar gebeurd, joh? Maar de vriendin van Waylon is langs gevaren!”

Fragment

De muzikale grap van de avond ging over het falende Op1-duo:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen