Marieke Elsinga leurt met vies wc-bonnetje: ‘Zat tussen m’n lippen’

Marieke Elsinga heeft tevergeefs geprobeerd om mensen blij te maken met een vies wc-bonnetje ter waarde van 50 eurocent. “Ik heb dat bonnetje op de wc vaak tussen mijn lippen zitten.”

Wie denkt dat Marieke Elsinga buiten haar radio-uitzendingen om alleen maar met haar kat op haar dakterras zit, heeft het fout. De Qmusic-ster maakt behoorlijk wat mee. Zo was ze laatst onderweg naar een klus in Cuijk en maakte ze een tussenstop bij een tankstation in Beesd. “Daar heb ik me in zo’n sneue positie weten te manoeuvreren.”

Plassende Marieke

Wat is er dan gebeurd? Marieke vertelt het op Qmusic: “Ik moest plassen, dus ik was gestopt bij het tankstation. Het was daar druk, ik moest naar de toiletten en die zitten vaak achterin bij de kassa, dus ik moest wel door die hele meute mensen heen die stonden te wachten bij de kassa en dan door het poortje dat je moet betalen.”

Ze moest betalen voor het toilet, maar: “Daarna komt er zo’n bonnetje uit en met die voucher heb je 50 eurocent korting op iets dat je koopt bij de kassa. Dat vind ik een heel goed systeem. Nu had ik echt niks nodig, er lagen nog genoeg M&M’s in de auto, dus ik dacht: ik maak iemand anders blij met die voucher met 50 cent korting.”

Prijsschieten

Marieke begon aan de andere klanten haar vieze wc-bonnetje aan te bieden. “Het was druk bij de kassa, dus ik dacht: het is prijsschieten. Tegen de eerste de beste persoon in de rij, een meneer, zeg ik: ‘Wilt u mijn wc-bonnetje hebben?’ Ik voelde me een beetje Gaston. Die man zei: ‘Ik heb al afgerekend, ik sta nog even op mijn broodje te wachten.’ Alright.”

Echt níemand wilde dat bonnetje van Marieke hebben. “Ik zeg: ‘U dan?’, tegen een mevrouw. ‘Maak ik u blij?’ Ze zegt: ‘Nee, ik heb alleen getankt’, en dan mag je het bonnetje niet inleveren. Een derde persoon zegt: ‘Nee, bedankt, ik heb zelf een bonnetje.’ Toen voelde het voor mij alsof ik op de markt een broodje poep aan het verkopen was.”

‘Tussen m’n lippen’

Marieke mag dan wel een gevierde radio-dj zijn, maar op zo’n moment voelt ze zich heel klein. “Níemand wilde mijn wc-bonnetje en toen ben ik weer afgedropen. Wat voel je je dan sneu. Ik ga dat niet meer doen.”

Ze besluit: “Het heeft ook iets sneus, want aan dat wc-bonnetje kleeft altijd iets goors en die heb ik op het toilet vaak tussen mijn lippen, want ik moet dat ergens laten. Ik had geen broekzakken, niks, dus er kleeft aan zo’n wc-bonnetje iets goors, mensen willen dat niet. Ik kap ermee.”

Fragment

Het fragment van Marieke’s verhaal:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Marieke Elsinga leurt met haar vieze wc-bonnetje. Zou u het aannemen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen