‘Marco Borsato wil na Linda-drama niet nóg een interview geven’

De kans is vrij klein dat we de in opspraak geraakte Marco Borsato nóg eens een groot tv-interview zien geven, denkt Haye van der Heijden. “Hij werd weggehoond na die show met Linda!”

Marco Borsato en Linda de Mol © Roy Beusker

De ene dag ben je de succesvolste zanger van Nederland en de volgende dag besta je zo ongeveer niet meer: het is snel gegaan met Marco Borsato. Heel snel. En nog altijd hebben we geen idee of die afwezigheid terecht is: heeft hij inderdáád met zijn handen aan een minderjarig meisje gezeten of is hij toch onschuldig?

Intens zielig

De bekende scenarioschrijver Haye van der Heijden, die onder meer achter Divorce en Kinderen Geen Bezwaar zat, vermoedt dat Marco onschuldig is. Hij zegt in de Nieuwe Revu: “Marco is waarschijnlijk gewoon intens zielig, want waarschijnlijk heeft die man helemaal niks gedaan. Denk ik, hoor.”

Is Marco gewoon een beetje iets te amicaal geweest? “Ik heb dat filmpje gezien van de Borsato-barbecue in 2015 bij hem thuis en dat gaat wel een beetje ver, alleen we moeten bedenken: wij kijken met de ogen van nu en dat zijn gewoon andere ogen dan vroeger.”

Vieze smeerlap

Haye gelooft niet dat Marco een viezerik is. “Hij was inderdaad all over dat meisje, dat je denkt: ja, het is wel een beetje veel. Maar als je een vieze smeerlap bent, doe je dat niet in beeld. Dan doe je dat stiekem ergens achteraf.”

Veel mensen vragen zich af waarom Marco nooit een groot interview heeft gegeven als hij écht onschuldig is. “Hij deed dat al een keer voordat dit losbarstte, met dat beroemde ‘intimiteitsvacuüm’ dat hij benoemde bij Linda de Mol. Een geniale zin natuurlijk voor ‘we n**ken niet meer’.”

Rampinterview

Dat interview was echt een ramp, aldus Haye. “Toen was ie gescheiden van Leontine en sprak hij bij Linda op de bank over het intimiteitsvacuüm om zijn vreemdgaan daarmee goed te praten. Maar zijn imago was natuurlijk dat van de ideale schoonzoon, terwijl het waarschijnlijk gewoon ook een g**lneus is, dus dan maakt ie het veel mooier dan het is.”

Juist dat interview op de bank bij Linda de Mol is dé reden dat Marco niet snel nóg een groot interview zal geven, denkt Haye. “Toen werd hij weggehoond, dus nu denkt hij waarschijnlijk: zo’n interview ga ik niet nog een keer doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Marco Borsato tóch een interview geeft, dan beter bij de NPO?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen