Johnny de Mol rijdt met telefoon in hand: ‘Heeft een kind bij zich!’

Johnny de Mol is door een paparazzo van weekblad Weekend gespot in een compromitterende situatie. “Hij ging met zijn telefoon in de hand de weg op met zijn bakfiets. Met daarin zijn kind!”

Johnny de Mol © SBS 6

Paparazzi van roddelbladen als Weekend zijn altijd op jacht naar exclusieve foto’s van beroemdheden. Ze sluipen rond in de buurt van huizen, restaurants, clubs en andere plaatsen waar beroemdheden vaak worden gezien, in de hoop een glimp op te vangen van hun persoonlijke leven. En daar zijn de sterren niet altijd blij mee.

Gewaagd gedrag

Johnny de Mol staat nu groot in de Weekend met foto’s waarop hij op zijn bakfiets door Blaricum rijdt. “Voor een bakkerij in Blaricum stond Johnny te praten met twee dames, die ook een kind bij zich hadden. Daarna boog hij zich over zijn zoontje in de bakfiets, waarschijnlijk om te vertellen waar ze heen zouden gaan.”

En direct daarna gebeurt er iets waar de paparazzo behoorlijk van schrikt: Johnny begint te rijden, mét zijn telefoon in de hand. “Johnny keek daarop terwijl hij fietste. Gewaagd, want als de politie hem had betrapt, hadden ze hem een boete van 140 euro kunnen geven.”

Levensgevaarlijk

Het is van cruciaal belang om tijdens het besturen van een bakfiets met je kind erin je volledige aandacht op de weg te houden. Het gebruik van een smartphone tijdens het fietsen kan leiden tot afleiding en verminderde reactietijden, wat het risico op een ongeval aanzienlijk vergroot.

Het lijkt erop dat Weekend met de fotoreportage wil wijzen op de verantwoordelijkheid die ouders hebben om de veiligheid van hun kind te waarborgen en onnodige risico’s te mijden. Op dit vlak heeft de presentator nu een steek laten vallen.

Johnny is door de paparazzo van Weekend niet om een reactie gevraagd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johnny de Mol rijdt op bakfiets met telefoon in hand. Schandalig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen