Jan Paparazzi: ‘Of luistercijfers Mattie Valk onderuit gaan na juice?’

Jan Paparazzi verwacht niet dat de heftige juice over Mattie Valk effect heeft op de luistercijfers van zijn programma. “Het gaat om de muziek en het sfeertje in zijn programma.”

Jan Paparazzi en Mattie Valk © Ruud Baan, RTL

Yvonne Coldeweijer heeft bijzonder heftige juice verspreid over Mattie Vlak, dé grote ster van radiozender Qmusic. Hij heeft volgens haar gelogen over zijn tweelingdrama en die twee kleintjes op een bijzonder ongepast moment verlaten. Ze vindt hem om die reden een ‘walgelijk slecht mens‘. “Ik ben er gewoon misselijk van.”

Sleaze & dirt

Volgens mediajournalist Mark Koster is deze juice over Mattie geen roddel, maar een feit (‘dit staat vast, omdat er tien bronnen zijn’). Gaat dit effect hebben op de luistercijfers van zijn programma?

Jan Paparazzi, presentator van Sterren NL Radio en vroeger bekend als sidekick van Robert Jensen, denkt van niet. Hij zegt in Nieuwe Revu: “Ik denk niet dat de privé sleaze & dirt over Mattie gevolgen heeft voor zijn luistercijfers. Want of hij nou in zijn vrije tijd een hockeyclub of een parenclub bezoekt, het gaat om de muziek en het sfeertje in zijn programma.”

‘Enorme egoïst’

Presentator Dennis Schouten twijfelt daarover. Hij denkt dat het imago van Mattie wel degelijk is beschadigd, zegt hij in hetzelfde blad. “Ik snap nog wel dat je geen zin hebt om te zorgen voor de gehandicapte kinderen van iemand anders, maar dan moet je niet eerst de positieve aandacht op je proberen te vestigen tijdens de zwangerschap van die tweeling.”

Hij vervolgt: “Mattie blijkt een enorme egoïst. Die man wil zich goed voordoen, maar hij is geen goed mens. Het is ongelukkig en pijnlijk wat hij heeft gedaan. Ik vind hem een opportunistische farizeeër.”

Belaagd

Mattie wordt op zijn socials nog altijd belaagd door mensen die hem een verwerpelijke man vinden. Volgens Evert Santegoeds gaat dat te ver. “Hoe hij nu onder vuur is komen te liggen, gaat alle perken te buiten.”

Gelukkig krijgt Mattie steun van zijn collega’s. Zo vond hij op de ochtend na het afgaan van de juicebom een lief briefje op zijn mengtafel. Hij vertelde dat zelf op de radio, toen iedereen over de laatste foto in zijn telefoon moest vertellen. Overduidelijk voorgeproduceerd, stelt Yvonne in haar podcast.

Instagram

Mattie op een groene step:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Paparazzi was jarenlang op tv als de sidekick van Robert Jensen. Tijd voor een terugkeer op tv?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen