Hélène Hendriks bijna transfervrij, nog geen nieuw Talpa-contract

Hélène Hendriks is bijna transfervrij. Haar contract loopt volgende maand al af en ze heeft nog geen schriftelijke overeenstemming bereikt met Talpa over een verlenging.

Hélène Hendriks © SBS

Linda de Mol en Wendy van Dijk, move over. De meest geliefde vrouwelijke tv-ster van Talpa is by far Hélène Hendriks. Ze lag laatst een beetje onder vuur vanwege wat gemakzuchtige uitspraken over grensoverschrijdend gedrag, maar door de gemene uitspraken van Hélène Hendriks-basher Stéphanie Hoogenberk werd ze al snel weer op handen gedragen.

Bijna transfervrij

Na het definitief mislukken van HLF8 is Hélène op dit moment vooral weer druk met sporttelevisie. De presentatrice is daarnaast een van de vaste gasten van Vandaag Inside. Ze was recentelijk een tijdje afwezig vanwege het overlijden van haar vader, maar inmiddels draait ze weer volop mee.

Ondanks haar populariteit is Hélène dus bijna transfervrij. Ze vertelt in de Vandaag Inside van gisterenavond: “Mijn contract loopt volgende maand af. Nee, ik heb in principe de mondelinge afspraak om nog een jaar door te gaan, maar we hebben nog niets op papier.”

Nog één jaar

Waar de mannen van Vandaag Inside voor twee jaar hebben bijgetekend, met een exclusieve optie voor een derde jaar, lijkt Hélène niet verder te willen gaan dan een jaar.

Na volgend jaar zomer blijft er namelijk extreem weinig sport over bij Talpa, want vrijwel ál het belangrijke voetbal gaat dan naar concurrent Ziggo Sport.

Naar Ziggo?

Gaat Hélène dan ook naar Ziggo? Ze heeft al gesprekken gevoerd, zei ze in januari. “Ik heb al mijn kaarten op tafel gegooid, zowel bij Talpa als bij Ziggo en dan zien we wel wat er uiteindelijk uitkomt.”

Ze hoopt uiteindelijk op een combinatie met Talpa, zodat ze wel in VI te zien kan blijven. “Ja. Daar gaat mijn voorkeur naar uit, maar ja: dat moeten beide partijen natuurlijk wel willen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is volgens u een grotere Talpa-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen